5 Μαΐ 2018

«Κάλπικα» κανάλια

- Ακατάσχετη εκλογολογία με φόντο τις δηλώσεις Μητσοτάκη-Γεννηματά
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η ακατάσχετη εκλογολογία και με φόντο τις δηλώσεις Μητσοτάκη και Γεννηματά, το τουρκικό εμπορικό πλοίο που «ακούμπησε» κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Μυτιλήνης, ο Τούρκος υπήκοος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρο, η σπέκουλα με την παρουσία της αστυνομίας στη Λέσβο, το κύκλωμα διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων και οι συλλήψεις, καθώς και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Η πρωτοφανής προσπάθεια να υπονομευθεί η συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Β. Αιγαίου που έπεσε στο κενό»

Τις εργασίες παρακολούθησαν στο χώρο του συνεδρίου περισσότεροι από 610 συμμετέχοντες, ενώ περισσότεροι από 90.000 χρήστες το παρακολούθησαν μέσω του live streaming. (αναλυτικά)

Δεκάδες συλλήψεις ακροδεξιών για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη

Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων, για τα δεδομένα της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ταυτοποιήσεις αρκετών άλλων που αναζητούνται για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, προέβη σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η Αστυνομία. (αναλυτικά)

Η εφαρμογή του νόμου για την εκδίωξη των εργολάβων από το δημόσιο προχωράει

Με την εφαρμογή ατομικών συμβάσεων εργασίας για τις κατηγορίες φύλαξης, καθαριότητας, σίτισης και ιματισμού στον δημόσιο τομέα, επανέρχεται η νομιμότητα στις εργασιακές σχέσεις στους κλάδους αυτούς, που είχαν μετατραπεί σε σχέσεις δουλείας και άγριας εκμετάλλευσης, λόγω της εκτεταμένης παραβατικότητας των εργολάβων, που απομυζούσαν για χρόνια το δημόσιο χρήμα

«Πράγματι, οι εκλογές, όταν γίνουν, θα είναι λύτρωση, η χώρα και η Ν.Δ. θα απαλλαγούν οριστικά από τον κ. Μητσοτάκη»

Πράγματι, οι εκλογές, όταν γίνουν, θα είναι λύτρωση. Και για τη χώρα και για τη Ν.Δ. Και οι δύο θα απαλλαγούν οριστικά από τον κ. Μητσοτάκη, είναι η απάντηση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στις δηλώσεις Μητσοτάκη. (αναλυτικά)

Ν. Παππάς: Κανείς δεν είναι απόλυτος κριτής της αριστείας

Η παραίτηση του καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή από τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. (αναλυτικά)

«Δεν παραιτούμαστε από τον στόχο της αύξησης του κατώτατου μισθού»

«Την επόμενη εβδομάδα θα φέρουμε ένα νομοσχέδιο στη Βουλή που αλλάζει εντελώς τη λογική του προστίμου για την αδήλωτη εργασία» δήλωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1. (αναλυτικά)

«Ο κ. Γεωργιάδης προδίδει τον πανικό του»

«Το νέο κρεσέντο χυδαιολογίας και συκοφαντίας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ  προδίδει τον πανικό του», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και απεθυνόμενος προς τον γαλάζιο αντιπρόεδρο σημειώνει το εξής: «Να είναι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι, οι αρμόδιες αρχές θα διαλευκάνουν την υπόθεση και οι ένοχοι θα τιμωρηθούν». (αναλυτικά)

Επιστολή της Πέτης Πέρκα στον διευθυντή του «Ελεύθερου Τύπου» κ. Αμυρά

«Δυστυχώς οι άριστοι φίλοι σας με τα κολλέγια και τις αντιγραφές, τέτοιου είδους εργασία δεν γνώρισαν. Την γνώση δεν την αγάπησαν.Το δημόσιο χρήμα δεν το σεβάστηκαν. Σας έμαθαν ότι οι όποιες υπηρεσίες τους πληρώνονται αδρά και πολλές φορές μέσω offshore.Σας συμπονώ που δεν μπορείτε να μας καταλάβετε αλλά τι να κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Αμυρά.» (αναλυτικά)

Παραχώρηση, εκ μέρους του ΟΑΕΔ, μεγάλης έκτασης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Συμφωνία με την οποία ο ΟΑΕΔ παραχωρεί την έκταση της πρώην Βαμβακουργίας Βόλου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προκειμένου να αναξιοποιηθεί για τις δραστηριότητες του Ιδρύματος, ανακοινώθηκε σήμερα κατά την επίσκεψη, στον Βόλο, της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, του υφυπουργό Νάσου Ηλιόπουλου και της διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραμεσίνη. (αναλυτικά)

«Εκσυγχρονισμός, διαφάνεια και διασφάλιση ύπαρξης ικανών οδηγών στους δρόμους με το σχέδιο νόμου»

Αλλαγές φέρνει στον τρόπο εξέτασης των υποψήφιων οδηγών για την απόκτηση διπλώματος το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών που τέθηκε σε διαβούλευση. (αναλυτικά)

«Οι απαντήσεις θα έρθουν και θα είναι σκληρές κ. Μητσοτάκη»

«Η εκκαθάριση και η εξυγίανση του Ο.Α.Σ.Θ. θα προχωρήσει όσες τρικλοποδιές και αν μηχανεύονται σε βάρος μας» τονίζει ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ., Στέλιος Παππάς. (αναλυτικά)

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που τίθενται στη διαδικασία απόλυσης θα μεταφερθούν στις θυγατρικές

Η προκήρυξη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος εξαγοράς των μονάδων θα δημοσιευθεί έως τις 31 Μαΐου. (αναλυτικά)

Στη φροντίδα του Δημοσίου περνά το εμβληματικό Μουσείο - Ελαιοτριβείο Βρανά

Τη διαδικασία της μετάβασης ανακοίνωσε στη διάρκεια των εργασιών του 14ου περιφερειακού συνεδρίου στη Μυτιλήνη η υπουργός πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ενώ χθες, στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη νομοπαρασκευαστική διαδικασία με την οποία το μνημείο θα λειτουργήσει από το Δημόσιο. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.