3 Μαΐ 2018

Καυστική απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείο Άρτας στον βουλευτή της Ν.Δ.

Οι πολίτες της Άρτας αξίζουν πιο υπεύθυνη πολιτική εκπροσώπηση


   Με μια καυστική αιχμηρή δήλωση απάντησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας, Βασίλης Μπαλάσκας σε Δελτίο Τύπου, που είχε δώσει νωρίτερα στη δημοσιότητα ο τοπικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στύλιος, αναφορικά με υποστελέχωση του Ακτινολογικού τμήματος, ενημερώνοντάς τον για τις θέσεις ειδικευμένων ιατρών Ακτινοδιαγνωστών, που έχουν ήδη προκηρυχθεί και αιτηθεί, μετά από πολλά χρόνια κυβερνήσεων, στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος ο κ. Στύλιος, που είχαν καταδικάσει τα Νοσοκομεία σε απαξίωση, παγώνοντας τις προσλήψεις.
   Και καταλήγει: "Τα παραπάνω πεπραγμένα της Διοίκησης, που ο κ. βουλευτής χαρακτηρίζει «απούσα», θα μπορούσε να τα πληροφορηθεί με ένα τηλεφώνημα. Προτίμησε, προφανώς, την αντιπολιτευτική επικοινωνιακή τακτική από την έγκυρη ενημέρωση. Οι πολίτες της Άρτας αξίζουν πιο υπεύθυνη πολιτική εκπροσώπηση."
   Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Απάντηση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας
σε Δ.Τ. του βουλευτού Άρτας Ν.Δ. κ. Στύλιου

Διαβάζοντας κανείς το Δελτίου Τύπου του τοπικού βουλευτή της Ν.Δ., μένει με την εντύπωση ότι ο κ. Στύλιος γεννήθηκε χθες. Ότι δεν είναι επί χρόνια βουλευτής, ότι δεν υπήρξε ο ίδιος μέλος της κυβέρνησης που αποπειράθηκε να απαξιώσει τις δημόσιες δομές υγείας, παγώνοντας τις προσλήψεις αλλά και διώχνοντας ιατρικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να κλείνουν δομές, κλινικές νοσοκομείων κλπ.
Και δεν αποτελεί παρά δικαιολογία η τυχόν επίκληση των μνημονιακών επιταγών. Διότι και τώρα, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, βρισκόμαστε σε πρόγραμμα, αλλά και προσλήψεις ιατρών γίνονται και το Νοσοκομείο αποκτά σύγχρονο εξοπλισμό. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι πλέον η στήριξη της δημόσιας Υγείας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Και η εξοικονόμηση δεν γίνεται αφήνοντας τα Νοσοκομεία χωρίς ιατρούς και μηχανήματα, αλλά καθαρίζοντας τον σκοτεινό κόσμο των προμηθειών, της διασπάθισης του χρήματος του ελληνικού λαού και της διαφθοράς.
Παρά ταύτα, καλωσορίζουμε το, έστω και όψιμο, ενδιαφέρον του κ. βουλευτή και τον ενημερώνουμε ότι:
α) Έχουμε ήδη προκηρύξει για πλήρωση, μεταξύ άλλων, μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής στο βαθμό του Επιμελητή Β’. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει, να τον ενημερώσουμε επίσης, ότι για να προκηρυχθεί πλήρωσης θέσης, θα πρέπει πρώτα να έχει εκκενωθεί.
β) Περαιτέρω, έχουμε ήδη αιτηθεί την πρόσληψη ενός (1) επικουρικού ιατρού ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής.
γ) Επιπρόσθετα, έχουμε ήδη αιτηθεί την έγκριση προκήρυξης, μεταξύ άλλων, δύο (θέσεων) ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής στο βαθμό του Επιμελητή Β’.
Και, φυσικά, συμφωνούμε με την επισήμανσή του ότι  «Οι πολίτες της Άρτας αξίζουν καλύτερες υπηρεσίες Υγείας». Πραγματικά, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να αναταχθεί η ερήμωση που προκλήθηκε επί τόσα χρόνια και πάλι, πάντα θα υπάρχει κάτι επιπλέον, για το οποίο οφείλουμε να αγωνιζόμαστε, ώστε οι πολίτες, όχι μόνο της Άρτας, αλλά και των όμορων νομών να απολαμβάνουν ποιοτικότερες δωρεάν υπηρεσίας Υγείας.
ΥΓ: Τα παραπάνω πεπραγμένα της Διοίκησης, που ο κ. βουλευτής χαρακτηρίζει «απούσα», θα μπορούσε να τα πληροφορηθεί με ένα τηλεφώνημα. Προτίμησε, προφανώς, την αντιπολιτευτική επικοινωνιακή τακτική από την έγκυρη ενημέρωση. Οι πολίτες της Άρτας αξίζουν πιο υπεύθυνη πολιτική εκπροσώπηση.

Ο Διοικητής
Βασίλης Μπαλάσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.