24 Μαΐ 2018

Εξαφανισμένα τα παπαγαλάκια που έκαναν σπέκουλα με τον πόνο της χήρας και των ορφανών του ήρωα

Τα ψέματα, ο ζαχαροπλάστης, οι παπαγάλοι και η αλήθεια για μια σύνταξη που την έκαναν ρεκλάμα πάνω στην σορό ενός νεκρού


   Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικής Αεροπορίας πληροφορεί ότι «σύμφωνα με το ν. 4387/16, άρθρο 4, παρ. 2(ε), η σύνταξη της συζύγου, Σγού (Ι) Μπαλταδώρου Γεωργίου με τα δύο τέκνα αυτής, θα διαμορφωθεί στο μικτό ποσό των 3.300 ευρώ, μείον 6% υπέρ υγειονομικής περίθαλψης 198 ευρώ και πληρωτέο ποσό 3.102 ευρώ (ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΓΕΕΘΑ)».
   Διαβάζοντας τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, είμαστε υποχρεωμένοι να θυμηθούμε, όλους εκείνους που μετά τον χαμό του πιλότου του Π.Α. έσπευσαν να πλειοδοτήσουν σε αντιπολιτευτικό οίστρο κατηγορώντας έμμεσα και άμεσα το «ανάλγητο» κράτος που θα πετούσε στον δρόμο την χήρα και τα ορφανά με μια ψωροσύνταξη 400 ευρώ.
   Σωρεία τα σχετικά παραπλανητικά δημοσιεύματα εκείνων των ημερών, που εκμαίευσαν τα τοξικά σχόλια χιλιάδων πολιτών, που έριξαν το ανάθεμα στο κράτος και στην κυβέρνηση.
   Αποκορύφωμα της σπέκουλας πάνω από το άψυχο κορμί του πιλότου ήταν ο διαφημιστικός ανθρωπισμός ορισμένων πατριωτών της ρεκλάμας, που έσπευσαν να υποκαταστήσουν το »ανύπαρκτο» κράτος, προσφέροντας, τάχα από την τσέπη τους, «συντάξεις» και «υποτροφίες» στη χήρα και τα ορφανά του Γ. Μπαλταδώρου.
   Ο θόρυβος που ξεσήκωσαν τότε τα παπαγαλάκια -τα γραπτά τους έχουν μείνει- του αντιπολιτευτικού λαϊκισμού ήταν δυσανάλογος της κραυγαλέας σιωπής με την οποία κάλυψαν την είδηση της συνταξιοδότησης της χήρας Μπαλταδώρου από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
   Άξιος ο μισθός και η σύνταξή τους.
γράφει ο Πέτρος Κατσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.