4 Μαΐ 2018

Μα καλά, τα κανάλια δεν είδαν τα τανκς στη Λέσβο;

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η σπέκουλα με την παρουσία της αστυνομίας στη Λέσβο, η ποινή φυλάκισης πέντε μηνών που επέβαλε η Εισαγγελία Ορεστιάδας στον Τούρκο υπήκοο που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρο, το κύκλωμα διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων και οι συλλήψεις, καθώς και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Στη Λήμνο ο Αλ. Τσίπρας: Παρεμβάσεις με σχέδιο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής 

«Καθαρή έξοδος και πέρασμα σε μία νέα εποχή κοινωνικής δικαιοσύνης», το μήνυμα του πρωθυπουργού από τη Λήμνο. (αναλυτικά)

«Στο Πλευρό των Νησιών - Στο Ύψος των Ανθρώπων»

Το Συνέδριο για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι το 14ο που πραγματοποιήθηκε στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021». (αναλυτικά)

«Διασπορά ψευδούς είδησης» από τη Μ. Σπυράκη για τα ΜΑΤ στη Μυτιλήνη

Για διασπορά ψευδούς είδησης κατηγορούν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και δημοσιογράφο Μαρία Σπυράκη. (αναλυτικά)

Ο «Κλεισθένης 1» βρήκε συνομιλητές στη Λέσβο

Απέναντι στη «δαιμονοποίηση» της νομοθετικής πρότασης της κυβέρνησης, με αιχμή την απλή αναλογική, εκφράζεται και μια άλλη άποψη, καθόλου αμελητέα ως προς τον ρόλο και το πλήθος όσων την ενστερνίζονται, όπως αποδείχθηκε και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου. (αναλυτικά)

«Έχει ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα ο κ. Μητσοτάκης»

«Βρίσκονται σε πανικό ο ίδιος και το πολιτικό και οικονομικό σύστημα που τον υποστηρίζει» τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος. (αναλυτικά)

Ψηφίστηκε στην αρμόδια Επιτροπή το σ/ν για την υιοθεσία και την αναδοχή

Το νομοσχέδιο αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια, αρχές της επόμενης εβδομάδας - Το άρθρο 8 υπερψήφισαν στην αρμόδια Επιτροπή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού, καθώς και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή του ειδικού αγορητή του κόμματος, Γιώργου Λαζαρίδη. (αναλυτικά)

ΣΥΡΙΖΑ: Να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές για την αδήλωτη εξωχώρια εταιρία του αντιπροέδρου της ΝΔ

Η ομολογία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, ότι δεν δήλωσε «εκ παραδρομής» την εξωχώρια εταιρία ως όφειλε στα πόθεν έσχες του είναι παράνομη πράξη για την οποία πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

Ευ. Τσακαλώτος: Υπάρχει αποφασιστικότητα από όλες τις πλευρές να τελειώσουν όλα στις 21 Ιουνίου

Υπάρχει αποφασιστικότητα από όλες τις πλευρές να τελειώσουν όλα στις 21 Ιουνίου, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφέροντας τα επόμενα ορόσημα έως την έξοδο από το πρόγραμμα. (αναλυτικά)

Προς την ολοκλήρωσή της οδεύει η διαδικασία έκδοσης των 5 τηλεοπτικών αδειών

Την προσεχή Δευτέρα 7 Μαΐου αναμένεται να καθαρογραφεί η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (αναλυτικά)

«Ο "Ελεύθερος Τύπος" παρουσιάζει μια παντελώς ψευδή εικόνα για τη διαδοχική ασφάλιση»

Απάντηση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε δημοσίευμα για τη διαδοχική ασφάλιση. (αναλυτικά)

Το ανακαινισμένο νοσοκομείο Μυτιλήνης εγκαινίασε ο Π. Πολάκης

Πρόκειται για το μοναδικό νοσοκομείο του νησιού, κατασκευασμένο το 1931, που επεκτάθηκε με την κατασκευή δυο νέων κτιρίων, περίπου 5.000 τετραγωνικών μέτρων, και ενώ εκσυγχρονίστηκε και η παλαιά πτέρυγα, συνολικού εμβαδού 8.500 τετραγωνικών μέτρων. (αναλυτικά)

«Σύντομα το νομοσχέδιο για την παροχή δανείων μέχρι 25.000 ευρώ σε μικρομεσαίους»

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, απάντησε με αναρτήσεις του στο τwitter, στις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη του θεσμού των μικροχρηματοδοτήσεων στην Ελλάδα και γνωστοποίησε ότι σχετικό νομοσχέδιο θα δοθεί σε διαβούλευση τις επόμενες εβδομάδες. (αναλυτικά)

ΥΠΟΙΚ: Αναμενόμενες οι εαρινές προβλέψεις της Κομισιόν

«Σύμφωνα με τις εαρινές οικονομικές προβλέψεις της Ε.Ε ​ο ρυθμός ανάπτυξης για την Ελλάδα το 2018 ​διαμορφώνεται στο 1,9% του ΑΕΠ, γεγονός αναμενόμενο λόγω της αναθεώρησης προς τα κάτω του ρυθμού μεγέθυνσης για το Δ' τρίμηνο του 2017 αλλά και του χαμηλότερου ρυθμού ιδιωτικής κατανάλωσης το 2017». (αναλυτικά)

Bloomberg: Η ελληνική οικονομία αναμένεται να συνεχίσει να ανακάμπτει

« ...ενισχύοντας τις προοπτικές των τραπεζών», (αναλυτικά)

Γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί σε κύκλωμα διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων: 15 συλλήψεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεγάλο αυτό κύκλωμα διακινούσε πανάκριβα αντικαρκινικά και άλλα φάρμακα σε ασθενείς, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο ακριβής τρόπος δράσης του. (αναλυτικά)

Νέα προγράμματα για νέους και αυτοαπασχολούμενους

Προγράμματα που θα βοηθήσουν κυρίως αυτοαπασχολούμενους και νέους, ανακοίνωσε από τον Βόλο, κατά την επίσκεψή της στα γραφεία του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), η διοικήτρια του οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη, προκειμένου να ανακουφιστούν όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία, αφού στη Μαγνησία το ποσοστό των ανέργων το 2017 ήταν 25.9% ποσοστό, όπως η ίδια παραδέχθηκε, πολύ υψηλό. (αναλυτικά)

Με πρόταση της Περιφέρειας Αττικής ρυθμίζονται τα χρέη των πωλητών Λαϊκών Αγορών

«Εισηγηθήκαμε για δεύτερη φορά μετά από το 2015, τη ρύθμιση των χρεών των πωλητών Λαϊκών Αγορών με κριτήρια τα οποία να επιτρέπουν στους περισσότερους να επωφεληθούν, ορίζοντας πολύ μικρό ποσό ρύθμισης». (αναλυτικά)

Επιστολή Γαβρόγλου στον πρύτανη του ΟΠΑ σχετικά με τις καταγγελίες για μαζικές αντιγραφές

Στην επιστολή του ο υπουργός ζητεί να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει από το Ίδρυμα,αναφέροντας ότι πρόκειται για «πολύ σοβαρά θέματα παραβατικότητας αλλά και δεοντολογίας και ακαδημαϊκότητας». (αναλυτικά)

ΕΥΑΘ: Μείωση 12% στα επαγγελματικά τιμολόγια ως «αποζημίωση» για τις διακοπές υδροδότησης

Μείωση 12% στα τιμολόγια 2.700 επαγγελματιών, που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές υδροδότησης κατά τη μεγάλη βλάβη στον αγωγό μεταφοράς νερού από την Αραβησσό, λίγο πριν από το Πάσχα, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας 'Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΥΑΘ ΑΕ). (αναλυτικά)

Αγώνας δρόμου, με στόχο την αναβάθμιση και ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως

«Γίνεται μία συνεχής προσπάθεια για να γίνει φιλικό και ελκυστικό στους πολίτες το Πεδίο του Άρεως», είπε από την πλευρά της η Ερμίνα Κυπριανίδου, αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει ήδη συντονισμένη δράση με φορείς όπως το Γαλλικό Ινστιτούτο, η γαλλική πρεσβεία, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και ο Πανελλήνιος ΓΣ. (αναλυτικά)

ΔΕΗ: Η πλειονότητα των εργαζομένων θα μεταφερθεί στις υπό πώληση μονάδες

Η πλειονότητα των εργαζομένων στις λιγνιτικές μονάδες Μεγαλόπολης και Φλώρινας που διατίθενται προς πώληση, θα μετακινηθούν στις θυγατρικές που θα αποσχιστούν από τη ΔΕΗ και θα μεταφερθούν στον νέο ιδιοκτήτη, ανέφεραν χθες το βράδυ αρμόδια στελέχη της επιχείρησης. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.