18 Μαΐ 2018

Σοκ! Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται τηλεοπτικός παπαγάλος

- Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η μονότονη αναπαραγωγή των περί «σκευωρίας» για τη Novartis
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η μονότονη αναπαραγωγή των περί «σκευωρίας» για τη Novartis που ακούστηκαν από ΝΔ και ΔΗΣΥ στις Βουλή, το Μακεδονικό, οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις για την 4η αξιολόγηση, οι συντάξεις, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Η συζήτηση για οποιοδήποτε όνομα είναι κενή περιεχομένου, εάν δεν έχουν πρώτα εκπληρωθεί οι δύο βασικές προϋποθέσεις»

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζει τα όσα αναφέρονται σε σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για το Μακεδονικό. (αναλυτικά)

ΟΑΕΔ: Λιγότεροι κατά 5,5% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι των Απρίλιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων (αναζητούντων και μη αναζητούντων εργασία) ανήλθε στο 962.472 τον Απρίλιο. (αναλυτικά)

«Ο κ. Μητσοτάκης εγκλωβισμένος για άλλη μια φορά σε ανέξοδες υποσχέσεις "ξεχνάει" το παρελθόν του»

«Αν η ΝΔ ενδιαφερόταν πραγματικά για την αντιμετώπιση της φτώχειας και είχε σχέδιο, θα το εφάρμοζε πριν ο λαός τη διώξει από την εξουσία. Πριν οι λιποθυμίες παιδιών από την πείνα, γίνουν καθημερινό φαινόμενο στα σχολεία.» (αναλυτικά)

Κεντρική θέση της ΝΔ ένα νέο «μαύρο» στην ΕΡΤ - Η έρευνα έχει ανησυχήσει πολλούς

«Η δρομολόγηση της διενέργειας έρευνας για τις επιπτώσεις του κλεισίματος του Οργανισμό έχει ανησυχήσει πολλούς». (αναλυτικά)

«Αναγνωρίζεται διεθνώς το έργο μας για την ανάταξη του ΕΣΥ και την καταπολέμηση της διαφθοράς»

Ο Σωτήρης Μπερσίμης, πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, εξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Διαφθοράς και Απάτης στην Υγεία και βραβεύτηκε με το «Best manager award» του 2018 - Το μήνυμα του πρωθυπουργού. (αναλυτικά)

Συμφωνία με τους θεσμούς για την Ενιαία Τιμή Βιβλίου

Πάγιο αίτημα σύσσωμου σχεδόν του κόσμου του βιβλίου, η επανεξέταση της Ενιαίας Τιμής Βιβλίου εντάχθηκε στην ατζέντα των συζητήσεων με τους Θεσμούς το φθινόπωρο του 2016, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των συναρμόδιων Υπουργείων Πολιτισμού και Οικονομίας. (αναλυτικά)

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό

Θεσπίζονται οι αρχές και οι διαδικασίες που αποσκοπούν στη κατάρτιση, εφαρμογή και αξιολόγηση του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού. (αναλυτικά)

Πώς θα είναι ο νέος σταθμός των ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα

Θα εξυπηρετεί ετησίως 16 εκατ. επιβάτες. (αναλυτικά)

«ΦιλόΔημος II»: 4,6 εκατ. ευρώ σε δήμους για σχολεία και προμήθεια μηχανημάτων

Στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, βάσει της Απόφασης 4748 (ΦΕΚ 612/22.2.2018), ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την ένταξη των κάτωθι Πράξεων δήμων συνολικού ποσού ύψους 4.649.486,14 ευρώ, με τη συμμετοχή των δήμων να ανέρχεται στο ποσό των 1.747.786,14 ευρώ. (αναλυτικά)

Υποχωρούν τα ελληνικά ομόλογα στα επίπεδα του Μαρτίου

Στα επίπεδα του περασμένου Μαρτίου "επιστρέφουν" οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μετά τη συνεχή άνοδο των τελευταίων ημέρων. (αναλυτικά)

Ενισχύσεις 418,4 εκατ. ευρώ για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και για εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης

Ενισχύσεις 418,4 εκατ. ευρώ από τον Προϋπολογισμό τον Μάρτιο, προς τους φορείς για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και για εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης. (αναλυτικά)

Περαιτέρω απλοποίηση της γραφειοκρατίας για την ίδρυση και λειτουργία μεταποιητικών επιχειρήσεων

Στην περαίτερω απλοποίηση των διαδικασίων αδειοδότησης, εγκατάστασης και λειτουργίας των μεταποιητικών επιχειρήσεων θα προχωρήσει, το αμέσως επόμενο διάστημα, το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. (αναλυτικά)

Στο ΕΣΠΑ η «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών» για το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η Πράξη: «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών» για το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Η Πράξη έχει δικαιούχους τα δύο ιδρύματα και ο προϋπολογισμός της ανέρχεται σε 221.000 ευρώ και 175.000 ευρώ αντίστοιχα. (αναλυτικά)

Ενισχύονται οι προσπάθειες αποκατάστασης στις περιοχές στη Δυτική Αττική που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Με κυβερνητικές αποφάσεις διευκολύνονται οι προσπάθειες και το έργο αποκατάστασης που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στις περιοχές στη Δυτική Αττική, που επλήγησαν από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου. (αναλυτικά)

Από σήμερα η έκθεση Συνεργώ στο Πεδίο του Άρεως, μια μεγάλη γιορτή προϊόντων

Ένα κάλεσμα γιορτής για όλους στο Πεδίον του Άρεως, 18-19-20 Μαΐου 2018, με ζωντανή μουσική, χορευτικά συγκροτήματα, παιδικό θέατρο και καλλιτεχνικά δρώμενα. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.