17 Μαΐ 2018

Δελτία ΕιδήΣ(τ)Εων

- Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η σπέκουλα για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τη δικαιοσύνη
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η σπέκουλα για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τη δικαιοσύνη με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ, η συνάντηση Βούτση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, το Μακεδονικό και η συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ, η κατάτμηση της Β' Αθηνών, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Η παραβίαση του δικαστικού απορρήτου υποβαθμίζει κατάφωρα τον θεσμό της Δικαιοσύνης»

Δεκτή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή έγινε η παράιτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), Νίκου Σακελλαρίου. (αναλυτικά)

Η Ελλάδα πρώτη στη λίστα των κρατών-μελών της ΕΕ σε απορρόφηση κονδυλίων για την υλοποίηση έργων

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI) και στη συζήτηση με θέμα «Ειδικά μέτρα για την Ελλάδα βάσει του κανονισμού 2015/1839». (αναλυτικά)
 

Με τη ΔΑΠ, όλα γίνονται

Εκλογές... prive, σε χώρο εκτός των φοιτητικών ιδρυμάτων, τραμπουκισμοί, αποκλεισμοί άλλων παρατάξεων, φοιτητές στα ψηφοδέλτια χωρίς τη θέλησής τους: το συνηθισμένο μενού της «γαλάζιας» παράταξης επαναλήφθηκε και στις φετινές φοιτητικές εκλογές. (αναλυτικά)

«Η χώρα πρέπει να ξεβρομίσει από την εγκληματική συμμορία»

Η χυδαία και φασιστική επίθεση του βουλευτή Κασιδιάρη στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Βουλής Τ. Χριστοδουλοπούλου προκαλεί τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες. Θα επαναλάβουμε την απάντηση της Τ. Χριστοδουλοπούλου, ότι η Βουλή «πρέπει να ξεβρομίσει από το φασιστικό λόγο», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ «ναρκοθετούν» τη διαβούλευση

Τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ περί «επιλογής ρήξης» από τον κ. Σκουρλέτη, «εκδίωξη της Αυτοδιοίκησης» από το Υπουργείο Εσωτερικών, «απαξιωτικής στάσης» του υπουργού και άρνησής του να συναντηθεί με τις Ενώσεις, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι εντελώς ψευδή, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. (αναλυτικά)

Επανεξετάζει η κυβέρνηση τον φόρο για τα κινητά

Η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το φόρο 2% για τα κινητά: στην απόφαση αυτή κατέληξαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, μετά από επικοινωνία που είχαν νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. (αναλυτικά)

«Η κατάτμηση της Β' Αθήνας και η δυνατότητα να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού είναι δύο διαφορετικά θέματα»

Όπως σημείωσε ο υπουργός σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, «είναι διαφορετικά θέματα, τα οποία δεν μπορούμε να τα συγχέουμε». (αναλυτικά)

Το σχέδιό της για εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, επανέλαβε η ΝΔ

«Κατά την προσφιλή τους τακτική, απαξιώνουν τη δημόσια περιουσία, μη διστάζοντας ακόμα και να εξυπηρετήσουν κερδοσκοπικά σχέδια, με απώτερο στόχο την εκχώρηση στρατηγικών τομέων της οικονομίας σε ιδιωτικά συμφέροντα», σχολιάζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (αναλυτικά)

Διπλασιασμός των συνδεδεμένων ενισχύσεων για τους κτηνοτρόφους

Άμεση πληρωμή 87 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)

#This_is_not_fake_news: Μελέτη συντήρησης και ανάδειξης κτιρίου «Μπλοκ 15»

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

ΥΠΕΣ: 46 εκατ. ευρώ στους Δήμους για την κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων

Κατανομή ποσού ύψους 46 εκατ. ευρώ στους Δήμους για την κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.