26 Απρ 2018

Η σιωπή είναι... offshore

- #Μητσοτάκης_Gate 
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν οι γαλλικές φρεγάτες, οι λιγνιτικές μονάδες, οι κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, το δικαίωμα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια, το Μακεδονικό, η απόρριψη του νέου αιτήματος αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, η σκοταδιστική απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικός τον τρόπο διδασκαλίας των Θρησκευτικών στα Λύκεια, η υπόθεση με το νεκρό βρέφος και άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Ο κ. Μητσοτάκης να βρει το πολιτικό σθένος και να απαντήσει για την offshore»

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε στην εισαγωγή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος. (αναλυτικά)

Ταυτοτική θέση της Αριστεράς η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Άρχισε στην αρμόδια Επιτροπή η συζήτηση του νομοσχεδίου για αναδοχή και υιοθεσία. (αναλυτικά)

«Εξαιρώντας ομόφυλα ζευγάρια από την αναδοχή καταδικάζουμε χιλιάδες ετερόφυλα ζευγάρια»

«Δεν μπορούμε για λόγους ισότητας και συνταγματικότητας να εξαιρέσουμε τα ομόφυλα ζευγάρια από την αναδοχή γιατί θα ακυρώσουμε τα χιλιάδες ετερόφυλα ζευγάρια και θα καταδικάσουμε τα ανήλικα παιδιά. Θα εκπέσει (σ.σ. το άρθρο). Δεν θα κρυφτούμε πίσω από τα δάχτυλα μας. Εξαίρεση ομόφυλων από την αναδοχή σημαίνει εξαίρεση ετερόφυλων. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είμαστε έτοιμοι, με μεγάλη διάθεση να βελτιώσουμε ότι επιθυμείτε» ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. (αναλυτικά)

Τι είπε ο Πάνος Καμμένος για το εξοπλιστικό πρόγραμμα

Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί πολλά από μερίδα του ελληνικού Τύπου και παράλληλα έχουν βγει προς τα έξω αρκετά σενάρια από ξένα ΜΜΕ που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας: αυτό δήλωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα. (αναλυτικά)

«Ρωτήστε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αν μείνει στη Βουλή η δικογραφία Novartis, παραγράφονται τα αδικήματα ή όχι;»

Κόντρα στην τακτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (Κινήματος Αλλαγής) να θολώνουν τα νερά με δηλώσεις περί «διερεύνησης στη Βουλή» και «αποκάλυψης των πάντων», η πλειοψηφία της προκαταρκτικής επιτροπής στο πόρισμά της διαπιστώνει ότι αρμόδια να εξετάσει τη δικογραφία της Novartis είναι η τακτική Δικαιοσύνη, ώστε να μην μπει στο αρχείο λόγω παραγραφής, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. (αναλυτικά)

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις λιγνιτικές μονάδες

«Η επόμενη ημέρα θα είναι μια καλύτερη ημέρα για τη ΔΕΗ και τον ενεργειακό τομέα», ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης κλείνοντας τη συζήτηση του νομοσχεδίου. (αναλυτικά)

«Η θετική πορεία των οικονομικών του ΕΦΚΑ προκαλεί πανικό σε ΝΔ και Βρούτση»

«Ο κ. Βρούτσης διαψεύδεται και από τα χθεσινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, που αναγνωρίζει πλεόνασμα στον κοινωνικό προϋπολογισμό για το 2017 ύψους 2,9 δισ. ευρώ», τονίζει σε απάντησή του το υπουργείο Εργασίας. (αναλυτικά)

SZ: Ελλάδα και Ιταλία θα ωφεληθούν από τον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ

Η Γερμανία υποστηρίζει το σχέδιο των Βρυξελλών, σύμφωνα με το οποίο στο μέλλον τα χρήματα από τα αναδιανεμητικά ταμεία στην ΕΕ θα πρέπει να διατίθενται σε όσους ακολουθούν ορισμένους κανόνες, γράφει η Süddeutsche Zeitung (SZ). (αναλυτικά)

«Η ΝΔ παραπλανά την κοινή γνώμη στο θέμα της ανεργίας»

«Προσπαθεί να αποσιωπήσει ότι επί διακυβέρνησης της η ανεργία στην Ελλάδα εκτοξεύθηκε το 2013 σε 28%» τονίζει το Υπουργείο Εργασίας. (αναλυτικά)

Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Υγείας στην ΠΟΕΔΗΝ

Τι ανέφερε η ηγεσία του υπουργείου για την ψυχιατρικής μεταρρύθμιση, τους 4.000 συμβασιούχους του ΟΑΕΔ, το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και τα υπόλοιπα ζητήματα που τέθηκαν. (αναλυτικά)

Τι αλλάζει στους μισθούς εργαζομένων στα fast food

Ανατροπή στους μισθούς των περίπου 5.000 εργαζόμενων στις οργανωμένες αλυσίδες γρήγορης εστίασης (ταχυφαγεία), ενδέχεται να επιφέρει διαιτητική απόφαση που έκρινε πως πρέπει να καλύπτονται από την κλαδική σύμβαση που εφαρμόζεται ήδη στον κλάδο του επισιτισμού. (αναλυτικά)

«Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη», επαναλαμβάνει το ΥΠΟΙΚ προς τη ΝΔ

Απαντώντας στη ΝΔ, το υπουργείο Οικονομικών, σημειώνει ότι η υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται συνεργάτης του ΥΠΟΙΚ, έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα κατόπιν εγγράφου του ίδιου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών. (αναλυτικά)

Μηνυτήριες αναφορές του Κ. Στρατή για Ταμείο Αλληλοβοηθείας και ΤΑΠ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Στρατής, κατέθεσε, το απόγευμα της Τρίτης 24 Απριλίου 2018, δύο μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ξένη Δημητρίου. (αναλυτικά)

Παραίτηση Κριμιζή - Ο Χρ. Πρωτοπαππάς νέος πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού

«Προκαλεί έκπληξη η ταχύτητα με την οποία πρόλαβε, εντός τεσσάρων εβδομάδων, να αξιολογήσει και να κρίνει αμετάκλητα την προσπάθεια της χώρας να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μία συντονισμένη εθνική στρατηγική στον τομέα του Διαστήματος», σχολιάζει το υπουργείο αναφορικά με την παραίτηση του καθηγητή Στ. Κριμιζή. (αναλυτικά)

Έκτακτη χρηματοδότηση νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας

Για τη στήριξη των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της 5ης και της 6ης ΥΠΕ. Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι η επικείμενη έξοδος από τα προγράμματα δημοσιονομικής πειθαρχίας να συνοδευτεί με ένα ξεκάθαρο αποτύπωμα αναβάθμισης των δημόσιων υπηρεσιών υγείας και του κοινωνικού κράτους. (αναλυτικά)

#This_is_not_fake_news – 7: Παιδικός Σταθμός επί της Οδού Ράμφου στον Δήμο Αθηναίων

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.