14 Απρ 2018

Εξώδικο στο Lidl από το "Μέλι Ηπείρου"

Χρησιμοποίησαν την επωνυμία, με σκοπό να παραπλανήσουν το καταναλωτικό κοινό


   Σε νομικές ενέργειες προχώρησε η εταιρία "Μέλι Ηπείρου", καθώς μέλι με την ίδια επωνυμία παραμένει στα ράφια σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, η εταιρία απέστειλε εξώδικες επιστολές στην LIDL και την MELIDA ζητώντας να αποσύρουν πλήρως το προϊόν με την επωνυμία "Μέλι Ηπείρου" από τα καταστήματα ανά την Ελλάδα.
   Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας, η επωνυμία χρησιμοποιείται παράνομα, γεγονός που γνώριζαν πριν θέσουν το προϊόν σε κυκλοφορία. Ωστόσο, χρησιμοποίησαν την επωνυμία με σκοπό να παραπλανήσουν το καταναλωτικό κοινό.
   "Παρανόμως χρησιμοποιούν την επωνυμία, πράγμα που γνώριζαν πολύ καλά, αλλά το έθεσαν σε κυκλοφορία για να καρπωθούν την φήμη και την πελατεία μας, παραπλανώντας έτσι το καταναλωτικό κοινό και ανταγωνιζόμενοι παράνομα την επιχείρησή μας, η οποία έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί την επωνυμία, αφού έχει καταχωρήσει νόμιμα τον διακριτικό τίτλο από το 1985 στο Υπουργείο Ανάπτυξης και έχει δημοσιευθεί και στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης", τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας "Μέλι Ηπείρου".
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.