30 Απρ 2018

ΜΠΛΕ...ξαν οι γραμμές τους!

- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...
- #καλη_νυχτα_σας_κυριοι


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τα όσα δήλωσε ακολούθως ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία, τα ελληνοτουρκικά, ο χρόνος των εκλογών, η «αγανάκτηση» Μαρινάκη που παρουσιάστηκε με βάση τη «γραμμή» της Ν.Δ., οι δηλώσεις του Δημ. Καμμένου και οι ΑΝΕΛ, η αναβάθμιση των F-16, το προσφυγικό, καθώς και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Το «Exit» της Ελλάδας από το μνημονιακό πρόγραμμα, σκιαγράφησαν Αλ. Τσίπρας και Αν. Γκουρία

«Μετά από τρία χρόνια συστηματικής προσπάθειας, η Ελλάδα τα κατάφερε. Ένας ιστορικός κύκλος ολοκληρώνεται, αφήνουμε πίσω μας την κρίση, τις παθογένειες του παρελθόντος, την ασφυκτική επιτροπεία και τους καταναγκασμούς που τη συνόδευαν. Περνάμε σε μια νέα εποχή», το μήνυμα του Έλληνα πρωθυπουργού - «Ηρθε η ώρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία. (αναλυτικά)

«Δεν θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει Κολομβία»

«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτή η κυβέρνηση έχει μέτωπο με την συμμορίτικη ασυδοσία, την αυταρέσκεια και την προσβλητική για τη δημοκρατία αλαζονεία αυτού του συστήματος οικονομικής και πολιτικής εξουσίας» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση (briefing) των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών. (αναλυτικά)

«Αδιανόητο να λειτουργεί το Γραφείο Τύπου της ΝΔ ως Γραφείο Τύπου του κ. Μαρινάκη»

Σκληρή η απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου σε πηγές της ΝΔ που σχολιάζουν τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. (αναλυτικά)

«Καμία πραγματικά πατριωτική δύναμη δεν δικαιούται να απόσχει από το αναπτυξιακό συνέδριο στο Β. Αιγαίο»

Το μήνυμα του συνεδρίου είναι η δίκαιη ανάπτυξη με εθνική ενότητα και συσπείρωση. (αναλυτικά)

Επιστρέφουν στις τράπεζες οι καταθέσεις

Αύξηση των καταθέσεων κατά περίπου 1 δισ. ευρω παρατηρήθηκε τον Μάρτιο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. (αναλυτικά)

«Ανοιχτό το θέμα της αύξησης του κατώτατου μισθού»

Η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και η εφαρμογή των αρχών της ευνοϊκότερης ρύθμισης και της επεκτασιμότητας είναι ήδη ψηφισμένοι νόμοι του κράτους και θα ισχύσουν αμέσως μετά την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία τον προσεχή Αύγουστο δήλωσε μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ αναφέρθηκε στο νέο ρεκόρ δημιουργίας θέσεων εργασίας αλλά και στο γεγονός σε αυτές η πλήρης απασχόληση φτάνει το 70%. (αναλυτικά)

Ψάχνουν εμβάσματα σε λογαριασμούς του Γ. Παπαντωνίου και άλλων 12

Στα... βαθιά της υπόθεσης που αφορά τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου επιχειρούν να μπουν οι ανακριτικές αρχές της χώρας, οι οποίες με αίτημά τους προς την Τράπεζα της Ελλάδος, ζητούν να τους διαβιβαστούν όλα τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού, της συζύγου του, ακόμα 12 ατόμων και τριών εταιριών. (αναλυτικά)

 «Υπάρχουν προβλήματα, αλλά ο φασισμός δεν περνάει στη Λέσβο»

Συγκοινωνούντα δοχεία Δεξιάς και Ακροδεξιάς στο νησί σχεδίασαν την επίθεση στους πρόσφυγες - Ο αριθμός των φιλοξενούμενων στο ΚΥΤ της Μόριας πρέπει να κατέβει σε αυτόν που συμφωνεί με τις προδιαγραφές του - Δημιουργία συνεργειών και συλλογικών δικτύων «από τα κάτω» για ενεργοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της Λέσβου. (αναλυτικά)

Ρύθμιση αγροτικών χρεών από τον Μάιο, με «κούρεμα» έως 60% του κεφαλαίου και αποπληρωμή έως 120 δόσεις

Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα θα αρχίσει να εφαρμόζεται ρύθμιση για τα αγροτικά χρέη προς το δημόσιο και τις τράπεζες, με το «κούρεμα» του κεφαλαίου να φτάνει μέχρι και 60% και η αποπληρωμή τις 120 δόσεις. (αναλυτικά)

Δυσαρέσκεια Πάνου Καμμένου με τη συμπεριφορά του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημ. Καμμένου

Πηγές των ΑΝΕΛ ανέφεραν ότι ο προβληματισμός του προέδρου του κόμματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα, η οποία οφείλεται και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής βγαίνει και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα. (αναλυτικά)

Τι αλλάζει στις εξετάσεις για τα διπλώματα οδήγησης

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δίνει σήμερα στη δημοσιότητα για διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Σχέδιο Νόμου για το νέο σύστημα εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης ή ανανέωσης αυτού. (αναλυτικά)

28 εκατ. ευρώ στους δήμους για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων

Έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών. (αναλυτικά)

Ξεκινά η νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση που θα συνδέσει για πρώτη φορά τα νησιά του Ιονίου

Ξεκινά την Τετάρτη 2 Μαΐου. (αναλυτικά)

Έκλεισαν και τα τελευταία γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη: Λουκέτο στην τοπική Ηρακλείου

Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο είχαν χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο επιθέσεων. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.