20 Απρ 2018

Ξέρει η Κομισιόν και ο Μοσκοβισί και δεν ξέρουν τα κανάλια;

- Συνεχίστηκε και σήμερα η σπέκουλα ότι καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν μπορεί να υπάρξει...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν τα ελληνοτουρκικά και η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς ένας εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι κρίσιμες συζητήσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, οι δηλώσεις Κομισιόν και Μοσκοβισί, η συζήτηση Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τα πυρομαχικά στη Σαουδική Αραβία, η διαφωνία Μητσοτάκη με την απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Κυριάρχησε η σπέκουλα ότι καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν μπορεί να υπάρξει...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Κομισιόν: Εργαζόμαστε για την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος το καλοκαίρι

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται για να διασφαλίσει την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος, το καλοκαίρι, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς. (αναλυτικά)
 

Νέες αποκαλύψεις για τα «ρουσφέτια» της ΝΔ στον ΟΑΣΘ

«Aποτελεί μεγάλη δικαίωση η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε νόμιμη και συνταγματική την αποϊδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ» - «Υπάρχει λίστα με τουλάχιστον 75 άτομα για την πρόσληψη των οποίων είχαν… ενδιαφερθεί διάφοροι βουλευτές της ΝΔ». (αναλυτικά)

Αισιοδοξία για συμφωνία ΔΝΤ- Ευρωζώνης για το ελληνικό χρέος

Αισιοδοξία ότι το ΔΝΤ και η Ευρωζώνη βρίσκονται κοντά σε μια συμφωνία για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους εκπέμπουν οι Βρυξέλλες, ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων για το ελληνικό ζήτημα, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν από αύριο στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον. (αναλυτικά)

Π. Μοσκοβισί: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα νέο «κεκαλυμμένο πρόγραμμα»

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα νέο «κεκαλυμμένο πρόγραμμα» αλλά ένα πλαίσιο που θα εξασφαλίσει την συνέχιση των μεταρρυθμίσεων μετά την λήξη του προγράμματος, υποστήριξε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί. (αναλυτικά)

Κρ. Λαγκάρντ: Οι αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

Το μήνυμα ότι οι αγορές επικροτούν την ελληνική πρόοδο, κάτι που αποτυπώνεται στο κόστος δανεισμού της Ελλάδας, έστειλε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, αποσαφηνίζοντας πως το Ταμείο δεν ζητεί πλέον άλλες περικοπές δαπανών από την Ελλάδα. (αναλυτικά)

Συνεχίζεται το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση ALCO για το News 24/7
Σε δημοσκόπηση της ΑLCO για το News 24/7 υψηλά παραμένουν τα ποσοστά των αναποφάσιστων. (αναλυτικά)

Αλλεργική η ΝΔ στην απλή αναλογική

Συνεχίζεται, διά στόματος Μητσοτάκη, η επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην απλή αναλογική, με αφορμή την προαναγγελία Σκουρλέτη. (αναλυτικά)

Αναδοχή και υιοθεσία: Η ομοφοβική σπέκουλα

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας» επισπεύδει, ενθαρρύνει και πριμοδοτεί τις διαδικασίες αναδοχής και υιοθεσίας και ξεκαθαρίζει τα βήματα τα οποία πρέπει να κάνει ένας γονιός ενώ, επίσης, διασφαλίζει το βέλτιστο περιβάλλον για το παιδί. (αναλυτικά)

Γκεμπελισμός Μαυρωτά κατά της Μπέτυς Μπαζιάνα

Αγγίζει τα όρια της προσωπικής εμπάθειας η εμμονή του βουλευτή του Ποταμιού με την επαγγελματική δραστηριότητα της Μπ. Μπαζιάνα. (αναλυτικά)

«Στόχος μια δίκαιη και κοινωνικά ισότιμη Εθνική Στρατηγική για τα Δάση»

Την πρωτοβουλία τους για την έναρξη δημόσιου διαλόγου για την ανάπτυξη μιας Εθνικής Στρατηγικής για τα Δάση (ΕΣΔ) με χρονικό ορίζοντα 20ετίας, παρουσίασαν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και η πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, Κατερίνα Ιγγλέζη, σε συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα, στη Βουλή των Ελλήνων. (αναλυτικά)

Αισιοδοξία για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος, εξέφρασαν Μογκερίνι και Ζάεφ

Την αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας εξέφρασε η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ, για θέματα εξωτερικών υποθέσεων, Φεντερίκα Μογκερίνι, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ. (αναλυτικά)

Αλ. Τσίπρας: Κάνουμε πράξη αυτό που ζητούσαν παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί

«Η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των χωρών που είναι φιλικές στις επενδύσεις του οπτικοακουστικού τομέα». (αναλυτικά)

Αλ. Χαρίτσης: Η Ελλάδα σταθερά πρώτη στην αξιοποίηση του Σχεδίου Γιούνκερ

«Η στενή συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ΕΤΕπ ενισχύει την αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας». (αναλυτικά)

«Έψαξε πολύ ο Κυρ. Μητσοτάκης για να βρει στελέχη σαν τον Αθ. Κοσμόπουλο;»

«Ο απόστρατος αξιωματικός, Αθανάσιος Κοσμόπουλος, προ ολίγων ημερών έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Αστυνομίας και να καλεί τους πολίτες να αγοράσουν όπλα για να προστατευτούν!». (αναλυτικά)

Γι' άλλη μια φορά επαληθεύτηκαν...

Σε κοινό μέτωπο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ δήλωναν τη βεβαιότητα ότι χάνεται το έργο για του οδικού άξονα Πατρών - Πύργου. (αναλυτικά)

Κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο για τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου σε πρόσφυγες

Προσαρμόζεται η ελληνική νομοθεσία στις διατάξεις κοινοτικής Οδηγίας του 2013 σχετικά με θέματα ασύλου για πρόσφυγες και με μετανάστες. (αναλυτικά)

Οι όροι και οι προϋποθέσεις υπαγωγής στη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές απο 20.000 έως 50.000 ευρώ

Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ. (αναλυτικά)

«Πάνω από 800 αστυνομικοί που φυλάσσουν VIPs θα επιστρέψουν στις υπηρεσίας τους»

Όπως είπε ο κ. Τόσκας, από τους 2.100 αστυνομικούς, θα αποδεσμευτούν 800, ένας «σημαντικός αριθμός» που θα φύγει από τη φύλαξη βουλευτών, υπουργών και κυβερνητικών στελεχών αλλά και «από ανθρώπους που έχουν τους αστυνομικούς κύρια γιατί θέλουν να παρουσιάζουν ένα status εξουσίας και όχι γιατί πραγματικά υπάρχει κίνδυνος ασφάλειας». (αναλυτικά)

Έξι Τοπικές Ομάδες Υγείας λειτουργούν ήδη στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδας

«Η έναρξη λειτουργίας των Τοπικών Μονάδων Υγείας στην χώρα, σηματοδοτεί την καινούρια πορεία του δημόσιου συστήματος υγείας που έχει ως άξονες την επένδυση στην υγεία των πολιτών, την αποτροπή της ασθένειας και την φροντίδα των αδύναμων και χρονίως πασχόντων», τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπ. Υγείας. ΤΟΜΥ λειτουργούν ήδη σε Άμφισσα, Βόλο, Θήβα, Λαμία και Λάρισα. (αναλυτικά)

Ευνοϊκές ρυθμίσεις αποπληρωμής για δάνεια του πρώην ΟΕΚ - Η διαδικασία υποβολής της αίτησης

Τίθεται σήμερα, Πέμπτη σε λειτουργία, στο portal του ΟΑΕΔ, η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί για τη διευκόλυνση της αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών των δανειοληπτών στους οποίους χορηγήθηκε δάνειο από ίδια κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. (αναλυτικά)

«Ο Οργανισμός για την ανάπλαση της Αθήνας δημιουργείται για να προωθηθούν τα έργα στην πόλη»

Το σχετικό νομοσχέδιο, εισήχθη στις συναρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές. (αναλυτικά)

Αύξηση 3,1% για τον γενικό δείκτη κύκλου εργασιών στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. (αναλυτικά)

Εγκαίνια τριών κτιρίων για την εξυπηρέτηση παιδιών με αναπηρία στη Βούλα

Εγκαίνια τριών κτιρίων για την εξυπηρέτηση παιδιών με αναπηρία στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας. (αναλυτικά)

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη για τις τσούχτρες σε Κορινθιακό και Πατραϊκό Κόλπο

Θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες, για να ανατεθεί στο ΕΛΚΕΘΕ, η διενέργεια μελέτης σχετικά με τα αίτια που προκαλούν το φαινόμενο στον Κορινθιακό Κόλπο. Προτάθηκε επίσης η σύσταση δικτύου ενημέρωσης, έγκαιρης προειδοποίησης και βοήθειας ώστε να διευκολυνθεί το κοινό, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.