19 Μαρ 2018

Μέχρι και τη Δευτέρα 30 Απριλίου η υποβολή προτάσεων για ένταξη στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ "Ίδρυση τουριστικών ΜΜΕ"

Με επιδότηση 45-50% και ύψος επένδυσης 25.000€ - 400.000€

   Μέχρι και τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 παρατείνεται η ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης διαμέσου του Προγράμματος του ΕΣΠΑ 2014-20 "Ίδρυση Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων".
   Το πρόγραμμα αφορά στην στήριξη της ίδρυσης τουριστικών επιχειρήσεων, με επιδότηση 45-50% και ύψος επένδυσης 25.000€ - 400.000€, με επιλέξιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες τα τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, camping κ.α, τα γραφεία γενικού τουρισμού και ταξιδιωτικών πρακτορείων, την ενοικίαση και εκμίσθωση μηχανοκίνητου εξοπλισμού οδικών, πλωτών, αεροπορικών μεταφορών, τον εναλλακτικό τουρισμό, όπως ενδεικτικά: θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, σχολές εκμάθησης ιππασίας κ.α., την κατασκευή πάρκων αναψυχής, γηπέδων, κολυμβητήριων, πίστες καρτ κ.α., τις μεταφορές επιβατών και τις εκδρομές, περιηγήσεις, κρουαζιέρες κ.α.
   Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικού σχεδίου κυμαίνεται από 25.000,00€ έως 400.000,00€ και η προθεσμία ολοκλήρωσης των επενδυτικών έργων δεν μπορεί να υπερβεί τους τριάντα (30) μήνες. Το ύψος της επιχορήγησης είναι 45% επί του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης και μπορεί να αυξηθεί στο 50%, εάν γίνει πρόσληψη προσωπικού για τουλάχιστον 0.2 ΕΜΕ μισθωτής εργασίας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.