14 Φεβ 2018

Με πρώτο επιβάτη τον δήμαρχο, η παρθενική πτήση Κύπρος - Γιάννενα, την ερχόμενη Παρασκευή

Από τον Απρίλιο, σύνδεση και με Ισραήλ

   Την ερχόμενη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση της Tus Air από την Κύπρο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.
   Εκτός από τους Κύπριους επισήμους, στο αεροπλάνο θα επιβαίνει και ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, όπως και ο ειδικός σύμβουλος για θέματα τουρισμού, Στέφανος Ζέρβας, εγκαινιάζοντας τη νέα γραμμή που τόσα έχει να προσφέρει στον τουρισμό της περιοχής, αλλά και στη διεθνή αξιοποίηση και αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων.
   Τον Μάρτιο, θα ακολουθήσει νέα επίσκεψη Κύπριων τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και blogger στο Νομό Ιωαννίνων, ενώ, στη συνέχεια, Γιαννιώτες επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι θα βρεθούν στην Μεγαλόνησο.


   Αεροπορική σύνδεση Ιωαννίνων - Ισραήλ
   Από τον Απρίλιο, η Τus Air θα συνδέει αεροπορικά το Ισραήλ με τα Γιάννενα, εκτελώντας πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ.
   Η πλάστιγγα έγειρε κατά τη διάρκεια της «International Mediterranean Tourism Market», η οποία διεξήχθη στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2018, στο Τελ Αβίβ. Η IMTM είναι η επίσημη επαγγελματική έκθεση για τον τομέα του τουρισμού στο Ισραήλ και αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ανατολικής Μεσογείου και
   Στην έκθεση συμμετείχαν η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών και εκεί διαφάνηκε το πάρα πολύ μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον των Ισραηλινών για την Ήπειρο, γεγονός που διασφαλίζει τη βιωσιμότητα της γραμμής Τελ Αβίβ - Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.