28 Φεβ 2018

Δεν θα πιάσουν στα χέρια τους τα κανάλια τον Σαλμά... Θα δει...

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν ο ανασχηματισμός (με έμφαση στην υπουργοποίηση Κουβέλη και κωμικές προσπάθειες «ενημέρωσης» για την «τασική» προέλευση των νεοεισερχομένων στο κυβερνητικό σχήμα), οι πλειστηριασμοί και η ένταση έξω από συμβολαιογραφείο, η νέα χαλάρωση των capital controls, τα επεισόδια στην Ερμού και η κατάληψη στα γραφεια της «Αυγής», οι δηλώσεις Ζάεφ για το Μακεδονικό, ο Μάριος Σαλμάς και η άρνησή του να υπογράψει την πρόταση της ΝΔ για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα


Σε ανασχηματισμό με περιορισμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Νέος Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος παραμένει και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής στη θέση του Γιάννη Μουζάλα, «τον οποίο ο Πρωθυπουργός ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο Κυβερνητικό έργο», ο Δημήτρης Βίτσας.
Τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο Φώτης Κουβέλης.
Επίσης, Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ορίζεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.
Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Αθανάσιος Ηλιόπουλος.
Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ο κος Κωνσταντίνος Στρατής. (αναλυτικά)

Τα 21 μέλη της Προκαταρκτικής για τη Novartis

Η απόφαση για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση «Νovartis», καθώς και τα 21 μέλη της, τα οποία έχουν οριστεί ως εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων, ανακοινώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής, από τον προεδρεύοντα του Σώματος, Δημήτρη Κρεμαστινό. (αναλυτικά)

Σαλμάς: «Δεν υπογράφω για λόγους προσωπικής ευαισθησίας»

Λόγους προσωπικής ευαισθησίας επικαλείται ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάριος Σαλμάς, αιτιολογώντας την άρνησή του να υπογράψει την πρόταση του κόμματος για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης κατά υπουργών της κυβέρνησης. Προσθέτει ότι με την ουσία της πρότασης δεν έχει καμία διαφωνία. (αναλυτικά)

Nέα χαλάρωση των capital controls - Τι αλλάζει

Στα 2.300 ευρώ τον μήνα ανέρχεται από την 1η Μαρτίου η δυνατότητα ανάληψης μετρητών και απελευθερώνεται το άνοιγμα νέων λογαριασμών. (αναλυτικά)

Από τις 8 Μαρτίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ»

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ", μέσω του οποίου ενισχύονται επενδύσεις για ενεργειακή θωράκιση κατοικιών, ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (αναλυτικά)

Δυνατότητα εγγραφής στον ΟΑΕΔ για άστεγους, μετανάστες, πρόσφυγες και κακοποιημένες γυναίκες

Ο ΟΑΕΔ δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα εγγραφής στο Μητρώο ανέργων του Οργανισμού σε ομάδες του πληθυσμού που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να εγγραφούν, λόγω αδυναμίας απόδειξης μόνιμου τόπου κατοικίας, ενώ πληρούνταν οι λοιπές προϋποθέσεις εγγραφής. (αναλυτικά)

Στη Βουλή νέα στοιχεία για τη ζημία 15 εκατ. ευρώ του ΕΟΠΥΥ - Ποιοι πολιτικοί εμπλέκονται

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν νέα έγγραφα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τη ζημία του ΕΟΠΥΥ ύψους 15 εκατ. ευρώ, με σκοπό να συσχετιστούν με την ήδη διαβιβασμένη -από το Δεκέμβριο του 2017- δικογραφία. (αναλυτικά)

Ομαλά εξελίσσεται η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς - Στο Euroworking Group η ελάφρυνση του χρέους

Δημόσιο, δημοσιονομικά, χρηματοπιστωτικά και εργασιακά στην ατζέντα των συναντήσεων που έχουν σήμερα οι επικεφαλής των θεσμών με την ελληνική πλευρά. (αναλυτικά)

Το ποσό των 1,138 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το Δημόσιο σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων 6μηνης διάρκειας

Οπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους το ύψος των προσφορών ανήλθε σε 1,587 δισ. ευρώ και υπερκάλυψε κατά 1,81 φορές το δημοπρατούμενο ποσό. (αναλυτικά)

«Μεγάλα ψάρια» στο δίχτυ των ελέγχων της Εφορίας

Αυξημένοι κατά 174,4% το 2017 οι έλεγχοι από τις αρμόδιες διευθύνσεις. (αναλυτικά)

Απάντηση Δραγασάκη στο iefimerida: Μπορείτε να έρθετε για… αυτοψία που είναι και της μόδας

Απάντηση του Γ. Δραγασάκη σε δημοσίευμα σχετικά με έγκριση κονδυλίου για έπιπλα του γραφείου του. (αναλυτικά)

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής το ν/σ για τη φαρμακευτική κάνναβη


Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα κόμματα να πάρουν θέση για τις επιθέσεις στη θεατρική παράσταση «Jesus Christ Superstar»

Στηρίζουμε ολόπλευρα τους συντελεστές της παράστασης και καλούμε όλα τα κόμματα να πάρουν θέση απέναντι σε αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές σκοταδισμού, αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τις επιθέσεις στη θεατρική παράσταση "Jesus Christ Superstar". (αναλυτικά)

Ρεκόρ επταετίας στις εξαγωγές ελληνικού ρούχου

Ρεκόρ επταετίας κατέγραψαν πέρυσι οι εξαγωγές ελληνικών ενδυμάτων, με τις επιχειρήσεις του κλάδου να εξαργυρώνουν σε αυξημένες πωλήσεις την απόφασή τους για έξοδο στις αγορές του εξωτερικού εν μέσω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. (αναλυτικά)

Αύξηση 1,8% τον περασμένο Δεκέμβριο στον όγκο των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο

Αύξηση 1,8% σημείωσε τον περασμένο Δεκέμβριο, λόγω και του δώρου των Χριστουγέννων, ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό δε πως, εκτός από τα καύσιμα, σε όλες τις άλλες επιμέρους κατηγορίες καταστημάτων οι πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά. (αναλυτικά)

ΥΠΕΣ: 1,9 εκατ. ευρώ σε δήμους για έργα υποδομών

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ποσού ύψους 1.940.000 ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από θεομηνίες και, για έργα υποδομών με σκοπό την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. (αναλυτικά)

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ με τους κυρωμένους δασικούς χάρτες

Από σήμερα τίθεται στη διάθεση των πολιτών, των φορέων, των υπηρεσιών και των επιχειρήσεων ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ για την άμεση ενημέρωσή τους, σχετικά με το περιεχόμενο των κυρωμένων δασικών χαρτών. (αναλυτικά)

Σε τροχιά υλοποίησης ο Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων

«Σε καμία περίπτωση δεν θα εξασφάλιζε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση ο σχεδιασμός του κ. Σγουρού με τις υπερδιαστασιολογημένες Μονάδες επεξεργασίας σύμμικτων απορριμμάτων, καθώς δεν θα ετύγχανε έγκρισης, λόγω μη εναρμόνισης του, με την ευρωπαϊκή νομοθεσία Ν.4142», τονίζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτη Μπιζά. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.