12 Ιαν 2018

FAKE NEWS τα όσα ακούγονται και γράφονται για το ΤΛΠΜ στην Άρτα!

- Το υπουργείο Παιδείας καταγγέλλει ακόμη μια προσπάθεια κατασκευής ψευδών ειδήσεων
- Θα περίμενε κανείς από τον κ. Στύλιο να γνωρίζει καλύτερα

   Δεν μπορεί, κάπου θα πήρε το μάτι σας την "είδηση", κάπου θα έπιασε το αυτί σας την "πληροφορία": Το ΤΛΠΜ φεύγει από την Άρτα και πάει στην Κέρκυρα. Καθηγητές και φοιτητές μαζεύουν τις κιθάρες και τις λύρες, τα νταούλια και τους ζουρνάδες και ετοιμάζονται να πάρουν το φέρυ μποτ από την Ηγουμενίτσα.
   Μέχρι και ο βουλευτής της Ν.Δ., ο Γιώργος Στύλιος, παρουσίασε ως περίπου "τελειωμένη υπόθεση" την μεταφορά, καθώς, στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, τα 3 υποερωτήματα, από τα 6, αφορούσαν την μετά την μεταφορά κατάσταση (αν θα μπορεί το προσωπικό να απορροφηθεί σε δημόσια υπηρεσία ή ίδρυμα σε τόπο επιλογής του, ποιο θα είναι το μεταβατικό στάδιο για τους φοιτητές, αν επαρκούν οι υποδομές στην Κέρκυρα). Με άλλα λόγια, τελειωμένη υπόθεση η μεταφορά.
   Θα περίμενε κανείς από τον κ. Στύλιο να γνωρίζει καλύτερα, μιας και υποτίθεται ότι έχει "κοντινή" πληροφόρηση...
   Μόνο που και αυτή η "είδηση" έρχεται να προστεθεί στην ατελείωτη αλυσίδα των fake news, όπου κάθε φήμη "καταστροφής", που ξεκινά από ένα στόμα, καταλήγει στα ΜΜΕ, φτάνει και στη Βουλή, δημιουργώντας αναστάτωση και ανησυχία. Συνήθως όχι και τόσο αθώα...
   Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας είναι κατηγορηματική και καταγγέλλει την προσπάθεια κατασκευής ψευδών ειδήσεων:
   "Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διαψεύδει κατηγορηματικά ως ανυπόστατα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής με έδρα την Άρτα πρόκειται να μεταφερθεί στη Σχολή Μουσικής και Οπτικοακουστικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα."
   Να δείτε, θα έρθει κάποια ώρα που, όλοι αυτοί οι κατασκευαστές fake news, αλλά και οι "μεταφορείς" των κατασκευασμένων ειδήσεων, θα πουν και καμιά αλήθεια και δεν θα τους πιστεύει κανείς!

 


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.