8 Ιαν 2018

Λύνεται οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης σε Διάσελλο, Δημαριό, Άνω Πέτρα, Κλειδί, Περδικοράχη, Αγία Παρασκευή, Παλαιοχωράκι, Σέλλινα, Μαρκινιάδα, Μέγκλα, Φωτεινό και Ζυγό

- Απροβλημάτιστη παροχή νερού και εξοικονόμηση χρημάτων
- Ολοκληρωμένη η πρόταση του Δήμου Γ.Καραϊσκάκη, καταλυτική η συνεισφορά της συμπατριώτισσάς μας Ευγενίας Φωτονιάτα 

   Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ο προσωρινός πίνακας αξιολογημένων προτάσεων που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης με κωδικό 14.31.34.1.
   Εντάσσεται η πρόταση του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη: Εμπλουτισμός δικτύου ύδρευσης από γεώτρηση Βαθύ Διάσελο έως θέση Μαργαρίτη, προϋπολογισμού 612.196 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ)
   Λύνεται οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης των οικισμών των ΤΚ: Δημαριού, Κλειδίου, Άνω Πέτρας, Διασέλλου του Δήμου Γ . Καραϊσκάκη και των οικισμών Μαρκινιάδας, Μέγκλας, Ζυγού και Φωτεινού του Δήμου Ν. Σκουφά.
   Με το συγκεκριμένο έργο υπολογίζεται ότι για 8 μήνες θα βγαίνουν εκτός λειτουργίας τα αντλιοστάσια στο Δόσιο (τα οποία θα μπαίνουν σε λειτουργία όταν απαιτείται τους καλοκαιρινούς μήνες), εξοικονομώντας χρήματα από την ενεργοβόρα λειτουργία τους και απροβλημάτιστη παροχή νερού προς τις δεξαμενές όλων των οικισμών.
    Η ολοκληρωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη και υποστηρίχθηκε μετά από άριστη συνεργασία και από τον Δήμο Νικολάου Σκουφά και τη Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αξιολογήθηκε θετικά και εντάσσεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. 
   Ιδιαίτερο και έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον για την θετική αξιολόγηση της πρότασης της Ευγενίας Φωτονιάτα Ειδικής Γραμματέας Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.