22 Ιαν 2018

Άριστα το 1ο Γυμνάσιο Άρτας στο Anamur της Τουρκίας

Στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus


   Με απόλυτη επιτυχία εκπροσωπήθηκε από την διευθύντρια, Φανή Μπισκανάκη, την καθηγήτρια, Αφροδίτη Ράπτη και τον Αλέξανδρο Αγγέλη, νηπιαγωγό, το 1ο Γυμνάσιο Άρτας στο Anamur της Τουρκίας, όπου εκτυλίχθηκε το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Erasmus+».
   Σύμφωνα με ανακοίνωση, το ίδιο σχολείο συμμετείχε και στο πρόγραμμα ERASMUS+ Etwinning, με το ίδιο θέμα «e-service education» με αντίστοιχα σχολεία της Τουρκίας.
   Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση με τα εργαλεία της πλατφόρμας ESE των εκπαιδευτικών, για την καλύτερη λειτουργία και δημιουργία των μαθημάτων τους, που παρουσιάζονται στην πλατφόρμα.
   Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Anamur, η ομάδα του 1ου Γυμνασίου πραγματοποίησε και κάποιες επισκέψεις αναψυχής, γνωρίζοντας από κοντά την κουλτούρα των κατοίκων της.
πηγή: Ταχυδρόμος της Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.