7 Δεκ 2017

Όταν τα κανάλια παραδέχτηκαν πως ο «μικρός» τα κατάφερε!

- Δεν μπορούσαν, όσο κι αν το 'θελαν, να κρύψουν, όσα όλη η Ελλάδα είδε σε ζωντανή μετάδοση
- Ας δούμε, όμως, τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων η επίσκεψη Ερντογάν. Αν και δεν έλειψαν οι επικρίσεις και οι επιθέσεις κατά της κυβέρνησης για την επιλογή να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη, δημοσιογράφοι και αναλυτές συμφώνησαν πως ο πρωθυπουργός έδωσε τις δέουσες απαντήσεις στις προκλήσεις, ακόμα κι όταν ο Ερντογάν τον χαρακτήρισε πολύ νέο για να γνωρίζει το Κυπριακό...
   Ας δούμε, όμως, τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Τι συμφώνησαν Τσίπρας - Ερντογάν

«Σε μια περίοδο κρίσης των ευρωτουρκικών σχέσεων και ανησυχητικών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο με άμεσες συνέπειες στην σταθερότητα της περιοχής, στην ασφάλεια και το μεταναστευτικό η Ελλάδα πρότεινε στην Τουρκία να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. (αναλυτικά)

Τα μηνύματα Τσίπρα σε Ερντογάν

Την ανάγκη απόλυτου σεβασμού της Συνθήκης της Λωζάνης υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θέτοντας παράλληλα και το ζήτημα των παραβιάσεων στο Αιγαίο, κατά τις κοινές του δηλώσεις με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν - Αδιαπραγμάτευτη η συνθήκη της Λωζάννης, το μήνυμα Παυλόπουλου, νωρίτερα. (αναλυτικά)

Η «παραδείσια» offshore της Μαρέβας δεν δηλώθηκε στο «πόθεν έσχες» που κατέθεσε ο Κ. Μητσοτάκης

Στη δήλωση πόθεν έσχες του 2015 η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου δεν αναγράφει την εταιρεία που είχε στα Paradise Papers. (αναλυτικά)

«Νέος κόλαφος για την εγχώρια καταστροφολογία», ο σημερινός φόρος τιμής Ντάισελμπλουμ στην Ελλάδα

Ο Γερούν Ντάισελμλουμ μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής, στο πλαίσιο του τακτικού οικονομικού διαλόγου, δήλωσε σήμερα: «Θέλω να αποτίσω φόρο της τιμής στην Ελλάδα». (αναλυτικά)

Νέα μείωση της ανεργίας τον Σεπτέμβριο του 2017

Το ποσοστό της ανεργίας διαμορφώθηκε στο 20,5% έναντι 23,2% τον Σεπτέμβριο 2016 και από 20,7% που ήταν το αναθεωρημένο προς τα άνω ποσοστό τον Αύγουστο 2017. (αναλυτικά)

«Αξίζουν συγχαρητήρια στη διαπραγματευτική μας ομάδα SEDDIF»

Εξαιρετικά χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, τα αποτελέσματα που πέτυχε η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα στο SEDDIF για τις συχνότητες. (αναλυτικά)

«Γιατί ΝΔ και συστημικά media δεν κατοχύρωναν τις συχνότητες όλα τα τελευταία χρόνια;»

Τι αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για την κατοχύρωση των συχνοτήτων υπέρ της Ελλάδας. (αναλυτικά)

Για μη υποβολή «πόθεν έσχες»: Στον εισαγγελέα πρώην υπουργός, 4 πρώην βουλευτές της ΝΔ και 3 πρώην βουλευτές της Χ.Α.

Στον εισαγγελέα παραπέμπει η Επιτροπή Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης, έναν πρώην υπουργό, τέσσερις πρώην βουλευτές της ΝΔ και τρεις πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και δύο δημάρχους, για τη διάπραξη του αδικήματος της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες» για το οικονομικό έτος 2015. (αναλυτικά)

Πρωτοσέλιδη γκέλα από τον «Φιλελεύθερο» για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού

 

 
Προβάλλει τον αναληθή ισχυρισμό ότι η σύζυγος του Αλ. Τσίπρα δεν κάνει δήλωση πόθεν έσχες επειδή έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης (αναλυτικά)

«Για πρώτη φορά αύξηση του προϋπολογισμού για τα οικογενειακά επιδόματα κατά 40%»

Για την αξία του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. (αναλυτικά)

Επιπλέον 80 εκατ. ευρώ στη δράση για την αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων

Επιπλέον 80 εκατ. ευρώ διατίθενται στη δράση του ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων, που αντιστοιχεί στην ένταξη επιπλέον 1.769 επιχειρήσεων, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση. (αναλυτικά)

Καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή ο χρυσαυγίτης Κουκούτσης

Για συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. και δημοτικού συμβούλου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στο Δήμο Αθήνας. (αναλυτικά)

«Εμπροσθοφυλακή» μιας ολόκληρης πολιτικής το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Ως «εμπροσθοφυλακή μιας ολόκληρης πολιτικής» του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης χαρακτήρισε το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας του υπουργείου, Δημήτρης Καρέλλας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσης των δήμων της χώρας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που πραγματοποιείται στην Αθήνα. (αναλυτικά)

Moody's: Η ΕΤΕ θα μηδενίσει τον ELA στο επόμενο δίμηνο

Η μείωση του ELA, το κόστος του οποίου σήμερα ανέρχεται περίπου στο 1,5%, θα μειώσει το κόστος χρηματοδότησης της τράπεζας και συνακόλουθα θα βελτιώσει τα περιθώρια κέρδους της και θα βοηθήσει την τράπεζα στην προσπάθειά της να επιστρέψει σε βιώσιμη κερδοφορία, αναφέρει ο οίκος. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.