17 Δεκ 2017

Γεροβασίλη προς Μητσοτάκη: Ο δημόσιος χαρακτήρας του κράτους δεν είναι φιλέτο προς πώληση ούτε ευκαιρία για αύξηση του ύψους των λογαριασμών κάποιων σε φορολογικούς παραδείσους

Ας καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι το κράτος και ο δημόσιος χαρακτήρας του στήθηκαν βήμα-βήμα, διαχρονικά, με αγώνες, οράματα, κόπους και θυσίες του λαού μας


   Ανακοίνωση σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για εκχώρηση της δημόσιας παιδείας, υγείας, εποπτείας και διοίκησης σε ιδιώτες, με κριτήριο την καλύτερη οικονομική προσφορά, έβγαλε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
   Στην ανακοίνωση σημειώνεται:
   Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια.
   Σε σημερινές του δηλώσεις αποκαλύπτει, για ακόμη μια φορά, την απέχθεια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών προς κάθε τι δημόσιο.
   Και την τεράστια απόσταση της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ από τις ιδεολογικές αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού.
   Ο κ. Μητσοτάκης ούτε λίγο ούτε πολύ διεκδικεί για τον εαυτό του ρόλο πρωθυπουργού-δημοπράτη, δηλώνοντας δημόσια την πρόθεσή του να εκχωρήσει τη δημόσια παιδεία, υγεία, εποπτεία και διοίκηση με κριτήριο την καλύτερη οικονομική προσφορά.
   Εκχωρώντας δομές, ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες –μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους– σε ιδιώτες.
   Ας καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι το κράτος και ο δημόσιος χαρακτήρας του στήθηκαν βήμα-βήμα, διαχρονικά, με αγώνες, οράματα, κόπους και θυσίες του λαού μας.
   Δεν είναι φιλέτο προς πώληση. Δεν είναι ευκαιρία για αύξηση του ύψους των λογαριασμών κάποιων σε φορολογικούς παραδείσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.