16 Δεκ 2017

Όσο και να μην θέλω να... κακοκαρδίσω τον Μητσοτάκη, την ημέρα του Συνεδρίου του, η σφαλιάρα είναι διεθνών διαστάσεων!!!

Διαβάστε και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας

   Άκουσα σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Συνέδριο της Ν.Δ., ανάμεσα στα νεοφιλελεύθερα "τέρατα" που ξεστόμισε, να καλεί τους δικούς του «να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος»...
   Φαντάζομαι πως θα το ακούσατε κι εσείς, είμαι βέβαιος ότι τα ΜΜΕ των κουμπάρων και φίλων του, θα επανέλαβαν το video καμιά δεκαριά φορές!
   Αυτό που όμως σίγουρα δεν ακούσατε στις ειδήσεις, πώς θα επέτρεπαν να μαθευτεί, είναι η δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου της Japonica Partners.
   Σιγά, θα μου πείτε, τι είναι η Japonica Partners; Μπα, τίποτα σπουδαίο, απλά, ο μεγαλύτερος ιδιώτης κάτοχος ελληνικού χρέους!
   Τι δήλωσε, λοιπόν, χθες στο CNBC ο Paul Kazarian; Και τι σχέση έχει με τη δήλωση Μητσοτάκη, ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η χειρότερη που πέρασε από τη χώρα;
   Διαβάστε και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας:
   «Η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκπλήξει τους πάντες με τη δουλειά που έχει κάνει από το απόγειο της οικονομικής κρίσης. Έχουν εκπλήξει πράγματι τους πάντες, αυτά που έχει κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έχει φέρει σε αμηχανία την προηγούμενη κυβέρνηση… Και χωρίς οικονομικό υπόβαθρο, χωρίς εμπειρία», είπε ο Καζάριαν στο CNBC.
   «Αξίζει να στηριχθεί, δεν έχει σημασία αν είναι από αυτό ή από εκείνο το κόμμα, αυτός και η ομάδα του έχουν επιτελέσει ένα εξαιρετικό επίτευγμα και πρέπει να ολοκληρωθεί», πρόσθεσε ο Αμερικανός επενδυτής.
   Τι λέτε; Δεν πρόκειται πραγματικά για σφαλιάρα διεθνών διαστάσεων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.