6 Δεκ 2017

Ξενοδοχείο στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια, ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στην Νότια Ευρώπη

Στα Παγκόσμια Βραβεία World Luxury Hotel Awards 2017, που αποτελούν τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας ανά την υφήλιο

   Σε μια φαντασμαγορική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Kulm, στο St. Moritz της Ελβετίας και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι France24, περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές.
   180 luxury hotels από 80 χώρες συμμετείχαν στα παγκόσμια βραβεία World Luxury Hotel Awards, στις κατηγορίες ξενοδοχείων που προβάλλουν τα μοναδικά σημεία πώλησης καθώς επίσης και τους προορισμούς τους.
   Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε και ψηφίσθηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στην Νότια Ευρώπη. Το συγκρότημα των ιστορικών κτιρίων που συνθέτουν το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται μέσα στην καρδιά του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, στα Ζαγοροχώρια.
   Τα World Luxury Hotel Awards είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που ορίζεται ως τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας ανά την υφήλιο, επιλέγοντας τα κορυφαία ξενοδοχεία αναγνωρίζοντας τις παροχές παγκόσμιας κλάσης και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχεται στους επισκέπτες.
   Ο θεσμός των Παγκόσμιων Βραβείων World Luxury Hotel Awards, που ιδρύθηκε το 2006, είναι το κορυφαίο επίτευγμα της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει διεθνή αναγνώριση τόσο στα ίδια τα ξενοδοχεία όσο και στις χώρες από όπου προέρχονται .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.