15 Δεκ 2017

Έκτακτο Δελτίο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Από τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου

   Με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ενημερώνει για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα Δυτικά, από τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου.
   Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο, μεταβολή του καιρού προβλέπεται το Σάββατο (16-12-17) και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη. 
   Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
   1. Το Σάββατο (16-12-17)
   Α] Από τις μεσημεριανές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, σταδιακά η Κεντρική Στερεά, πιθανόν η Ανατολική Στερεά, πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ το Βορειοανατολικό Αιγαίο.
   Β] Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.
   2. Την Κυριακή (17-12-17) μέχρι τη νύχτα τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν η Δυτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.