15 Δεκ 2017

Συνάντηση Όλγας Γεροβασίλη με το δήμαρχο Β.Τζουμέρκων

Αίτημα για ένταξη του Δήμου Β.Τζουμέρκων και Κ.Τζουμέρκων στον κατάλογο των απομακρυσμένων-παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών


   Συνάντηση με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, για θέματα που αφορούν τις ελλείψεις αλλά και τις δυσκολίες ενίσχυσης με προσωπικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, καθώς και γενικότερα ζητήματα της περιοχής των Τζουμέρκων, είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές, σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.
   Αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Υπουργού για την περιοχή, ο Δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στην ένταξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στον κατάλογο των απομακρυσμένων-παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών, έτσι ώστε οι υπάλληλοι, που υπηρετούν στην περιοχή, να δικαιούνται το αντίστοιχο επίδομα.
   Ο κ. Σεντελές κατέθεσε και τα σχετικά έγγραφα αλληλογραφίας μέχρι σήμερα, επισημαίνοντας πως το ίδιο αίτημα αφορά και τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.
   Η αντιμετώπιση του θέματος από την Υπουργό ήταν θετική και ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς αποτελεί ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του.
   Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.