18 Δεκ 2017

Τα 27 Αρχοντικά της Άρτας σε μία Έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη

- Μια φωτογραφική καταγραφή του πολιτιστικού πλούτου των 27 Αρχοντικών σπιτιών, που κοσμούν και δίνουν άλλο χρώμα στην Άρτα
- Θα τιμηθούν οι ιδιοκτήτες για την πολυετή διατήρησή τους 


   Έκθεση φωτογραφίας, αφιερωμένη στα 27 Αρχοντικά της Άρτας, διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων, από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στη Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης».
   Πρόκειται για μια φωτογραφική καταγραφή του πολιτιστικού πλούτου των 27 Αρχοντικών σπιτιών, που κοσμούν και δίνουν άλλο χρώμα στην Άρτα.
   Η Έκθεση, σε φωτογραφίες του Βασίλη και της Αφροδίτης Γκανιάτσα, θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παρελθόντος της πόλης.
   Παράλληλα, θα τιμηθούν οι ιδιοκτήτες των αρχοντικών αυτών για την πολυετή διατήρησή τους.
   Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 8 το πρωί έως 8 το βράδυ και Σάββατο, από 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.