14 Νοε 2017

Τα κανάλια έπνιξαν τον πόνο τους για το Κοινωνικό Μέρισμα στα... βλήματα

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα. Ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα πανικού λόγω της δυναμικής που εμφανίζει η κεντροαριστερά (!) και παραλίγο να χαρακτηριστούν ως προϊόντα εγκλήματος, αφού έδωσαν και πήραν οι αντιπολιτευτικές κορώνες περί φοροαφαίμαξης. Ακολούθησαν ρεπορτάζ για τη διακρατική συμφωνία για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία. Το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν κρίθηκε ενδιαφέρον...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Σε πανικό η αντιπολίτευση για το κοινωνικό μέρισμα

Κοινωνικό μέρισμα 1,4 δισ. ευρώ
Επίθεση στην κυβέρνηση με λεκτικές υπερβολές και πολιτικές ακρότητες εξαπέλυσαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων στην Ολομέλεια, στον απόηχο των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για το κοινωνικό μέρισμα, κυρίως για το ύψος του μερίσματος που τελικά θα διανεμηθεί, αφού, όπως είπαν, δεν αποτελεί παροχή προς τους πολίτες το ποσό του 1,4 δισ. που εμφανίζει η κυβέρνηση παρόντος του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος τόνισε ότι το μέρισμα που θα προκύψει θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη γι' αυτούς. (αναλυτικά)

Τα Paradise Papers είναι ευλογία!

Αυτά συμβαίνουν στον καπιταλισμό, η άποψη του Άδ. Γεωργιάδη για τα Paradise Papers. Πιθανόν συγκρατήθηκε και δεν ζήτησε να δοθεί το όνομα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι σε πλατεία, όπως είχε προτείνει στο παρελθόν να δοθεί σε δρόμο το όνομα Παπασταύρου των Panama Papers και της Λίστας Λαγκάρντ....  (αναλυτικά)


Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 

Το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα "Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο" ολοκληρώνεται σήμερα στην Κομοτηνή. (αναλυτικά)

Εξεταστική για την Υγεία: «Παντελώς αναρμόδια» η διευθύντρια του Διοικητικού Συντονισμού, δεν ξέρει, δεν απαντά

Και σήμερα η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας ασχολήθηκε με τα πεπραγμένα στο ΚΕΕΛΠΝΟ και συγκεκριμένα με τις 23 προσλήψεις επί υπουργίας του Άδωνι Γεωργιάδη, για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλος Πολάκη, ότι επρόκειτο για προσωπικά του «ρουσφέτια». (αναλυτικά)

Η ολομέλεια του ΕΣΡ ενέκρινε ομόφωνα την προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών

Στόχος του ΕΣΡ, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της αρχής, Ρ. Μορώνης, είναι η προκήρυξη να δημοσιευθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου. (αναλυτικά)

«Η ακροδεξιά ατζέντα Μητσοτάκη για τις φυλακές κάνει κακό στην κοινωνία»

Η ακροδεξιά ατζέντα Μητσοτάκη για τις φυλακές «δεν θα βγει στη ΝΔ και κάνει κακό στην κοινωνία», τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απορρίπτοντας την τροπολογία της ΝΔ με την οποία προτείνει την επαναφορά των φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ και περιορισμούς στις άδειες των φυλακισμένων. (αναλυτικά)

Πάνω από τον στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα στα 5.355 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2017. (αναλυτικά)

Αποφασισμένη να στηρίξει τον ΕΔΟΕΑΠ και τη μετάβαση των ΜΜΕ στη νομιμότητα η κυβέρνηση

Το δημόσιο θα βγει ωφελημένο και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα εξισορροπήσουν τη νέα επιβάρυνση για τη στήριξη του ταμείου των δημοσιογράφων, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς καλώντας σήμερα τα κόμματα να ψηφίσουν την τροπολογία για τη μείωση του συντελεστή του ειδικού φόρου διαφήμισης για τους τηλεοπτικούς σταθμούς - Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε σήμερα συνάντηση των καναλαρχών (Δ. Κοντομηνάς, Ι. Αλαφούζος, Θ. Κυριακού, Ι. Βαρδινογιάννης) στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλ. Φλαμπουράρης. (αναλυτικά)

Ή υπογράφεις ή απολύεσαι

Η δημοσιογράφος Παναγιώτα Μπίτσικα, η οποία εργαζόταν επί 21 και πλέον χρόνια στο «Βήμα», απολύθηκε από την εταιρία Alter Ego του Ευάγγελου Μαρινάκη. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.