22 Νοε 2017

Μπαζωμένα κανάλια, λασπωμένα δελτία

- Σπέκουλα και... αμνησία!
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η καταστροφή στη Δυτική Αττική με προσπάθεια για σπέκουλα πάνω στη λάσπη και απόλυτη αμνησία για τα έργα και τις ημέρες κυβερνώντων και διοικούντων δεκαετιών.
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Οι μάσκες έπεσαν»

Η Περιφερειάρχης Αττικής χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ «ενορχηστρωτή της εκστρατείας συγκεκριμένων μέσων, ηλεκτρονικών και τηλεοπτικών, ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης που με περίτεχνη κοπτοραπτική, εφαρμόζουν λογική μονταζιέρας» και απαντάει στη «διαστρέβλωση» της Ντ. Μπακογιάννη σχετικά με την υποτιθέμενη «πλήρη εγκεκριμένη μελέτη» Σγουρού που «θα προφύλασσε την περιοχή», σε αντίθεση με τη σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής που υποτίθεται ότι επέδειξε ολιγωρία. (αναλυτικά)

Ενίσχυση των πληγέντων: 5.000 ευρώ ανά κατοικία, 8.000 ευρώ ανά επιχείριση

Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Υποδομών για τη χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης στους πληγέντες από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές, που ορίζεται σε 5.000 ευρώ ανά κατοικία και σε 8.000 ευρώ ανά επιχείρηση. (αναλυτικά)

Παράταση για τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Δημοσιεύθηκαν οι δύο αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών για την παράταση υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων και εισφορών στις περιοχές που επλήγησαν από τις θεομηνίες. (αναλυτικά)

Αλ. Τσίπρας: Εντείνουμε την στρατηγική συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου στην ενέργεια

Η τριμερής συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής συνεργασιών που αναπτύσσει η ελληνική κυβέρνηση στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και ενισχύει το γεωστρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή. (αναλυτικά)

Πρωτογενές πλεόνασμα 3,82% και ανάπτυξη 2,5%

Κατατέθηκε απόψε στην Βουλή ο κρατικός Προϋπολογισμός 2018, ο οποίος και θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια στις 22 Δεκεμβρίου και ο οποίος, σύμφωνα με την εισαγωγή που υπογράφουν οι αρμόδιοι υπουργοί, «θα σηματοδοτήσει την έξοδο της χώρας από μια μακρά περίοδο προγραμμάτων μακροοικονομικής προσαρμογής». (αναλυτικά)

1.459.834 νοικοκυριά οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος

Ο συνολικός αριθμός των μελών των δικαιούχων νοικοκυριών ανέρχεται σε 3.472.734 άτομα, δηλαδή στο 32% του πληθυσμού της χώρας ενώ το μέσο ύψος του μερίσματος εκτιμάταισε 483 ευρώ ανά νοικοκυριό. (αναλυτικά)

Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Το κοινωνικό μέρισμα είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και δεν είναι δωράκι και μποναμάς υποστήριξε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον Realfm 97,8. (αναλυτικά)

«Ασφάλεια-Ανθρωπισμός-Επανένταξη-Διαφάνεια»

«Η κυβέρνηση υλοποιεί από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση σημαντικά έργα όπως τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, τα εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης, οι νέες αγροτικές φυλακές, τα κέντρα απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων», τονίζεται σε βίντεο που ανάρτησε ο πρωθυπουργός αναφορικά με τη νέα σωφρονιστική πολιτική, «η οποία κινείται στους άξονες: Ασφάλεια – Ανθρωπισμός – Επανένταξη - Διαφάνεια». (αναλυτικά)

«Απολύτως εφικτή η ολοκλήρωση της συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο ως τις 4 Δεκεμβρίου»

Απολύτως εφικτή είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο ως τις 4 Δεκεμβρίου και η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης ως τον Ιανουάριο του 2018, ανέφερε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις. (αναλυτικά)

Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων, ηλικίας 30-49 ετών

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή εργοδοτών στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων, ηλικίας 30-49 ετών». Από τις 15.000 θέσεις, οι 5.000 αφορούν αποκλειστικά σε εγγεγραμμένους ανέργους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) και, γενικά, σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα. (αναλυτικά)

Όλοι οι ασθενείς έχουν πλέον πρόσβαση στα καινοτόμα φάρμακα

Ο Α. Ξανθός τόνισε ότι «διανύουμε περίοδο επούλωσης πληγών στο χώρο της υγείας, αλλά καλύπτονται αξιόπιστα όλες οι ανάγκες με τη διάθεση των λιγοστών διαθέσιμων πόρων και με τη σκληρή δουλειά όλων μας». (αναλυτικά)

Ανανεώνεται για 20 χρόνια η σύμβαση για τη χρήση του δορυφόρου Hellas Sat

Για είκοσι χρόνια θα ανανεωθεί η σύμβαση για το δικαίωμα χρήσης του ελληνικού Δημοσίου σε σύστημα δορυφόρων υπό την επωνυμία HELLAS SAT, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το οποίο κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. (αναλυτικά)

Η προώθηση της οπτικοακουστικής παραγωγής στο επίκεντρο ελληνο-κινεζικής συνάντησης

Ο κ. Κρέτσος ενημέρωσε την κινεζική αντιπροσωπεία για τον νέο νόμο, που ψηφίστηκε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. (αναλυτικά)

ΕΤΕπ: Εγκρίθηκε δάνειο 48 εκατ. για την κατασκευή δικτύων φυσικού αερίου σε 18 πόλεις

Δάνειο ύψους 48 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδας (Δ.Ε.Δ.Α.) από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την κατασκευή δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις εξής 18 πόλεις: Λαμία, Χαλκίδα, Θήβα, Λιβαδειά, Άμφισσα, Καρπενήσι, Κατερίνη, Κιλκίς, Σέρρες, Βέροια, Γιαννιτσά, Αλεξάνδρεια, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Δράμα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Καβάλα. (αναλυτικά)

Ξεπεράσαν τα 23,5 εκατομμύρια οι τουρίστες στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου

Τα 13 δισ. ευρώ πλησίασε το τουριστικό συνάλλαγμα. (αναλυτικά)

Χρηματοδότηση σχεδίων στη δράση «Επιχειρούμε Έξω»

Στις 8 Ιανουαρίου 2018 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή των επενδυτικών σχεδίων για τη δράση, η οποία έχει προϋπολογισμό 50.000.000 ευρώ. (αναλυτικά)

Απάντηση της ΓΓΙΦ στην επίθεση για την καμπάνια της σεξουαλικής παρενόχλησης

«Το έργο μας για την προστασία των γυναικών δεν μπορεί να φιμωθεί!» (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.