22 Νοε 2017

Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία

Ως εδώ ο εμπαιγμός!

   Το «πάρτι» στο ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζει να διερευνά η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Στην αρχή της σημερινής συνεδρίασης τέθηκε το ζήτημα της μη προσέλευσης, μέχρι τώρα, του υπόδικου πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Θ. Παπαδημητρίου, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στην Επιτροπή, επικαλούμενος άλλοτε πρόβλημα υγείας και άλλοτε αδυναμία κατάθεσης, διότι είναι κατηγορούμενος για άλλες υποθέσεις.
   Η ιατρική γνωμάτευση που είχε ζητήσει από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» η Επιτροπή διαβεβαιώνει ότι ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου μπορεί να υποστεί τη «βάσανο της κατάθεσης».
   Ως εκ τούτου, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της Επιτροπής, θα γίνει νέα (τέταρτη!) πρόσκληση στον Θ. Παπαδημητρίου, για την Τρίτη 28/11, στις 11 το πρωί και, αν ο μάρτυρας δεν προσέλθει, θα γίνει η βίαιη προσαγωγή του, όπως προβλέπει ο νόμος.
   «Ως εδώ ο εμπαιγμός», τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Λάππας, αρνούμενος (όπως και όλοι οι άλλοι βουλευτές) το αίτημα του μάρτυρα να διορίσει τεχνικό σύμβουλο αντί να παραστεί αυτοπροσώπως στην Επιτροπή.
   Σημειώνεται ότι τα μέλη της Επιτροπή κρίνουν ως εξαιρετικά σημαντική τη μαρτυρία Παπαδημητρίου λόγω της θέσης που κατείχε στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
   Όπως υπενθύμισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θ. Παπαδημητρίου, ήταν πρωταγωνιστής σε συνομιλίες (τις οποίες έχει αποκαλύψει η εφημερίδα Documento), μεταξύ άλλων, με τον διευθυντή του γραφείου του τότε υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίες αφορούσαν διορισμούς και εξυπηρετήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.