7 Οκτ 2017

Ξεκινά τη λειτουργία της στο Άκτιο η πρώτη βάση αεροδιαμετακομιδών της Β.Δ. Ελλάδας

Θα καλύπτει την Ήπειρο και όλα τα Ιόνια νησιά

   Στην άμεση λειτουργία της βάσης στο Άκτιο, με μόνιμη στάθμευση ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ για τις επείγουσες αεροδιαμετακομιδές των νομών όλης της Β.Δ. Ελλάδας, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, κατά τη διάρκειας ευρείας σύσκεψης, με παράγοντες της Κέρκυρας, με αντικείμενο θέματα του νοσοκομείου Κέρκυρας αλλά και του χώρου της δημόσιας υγείας.
   Πρόκειται για μία από τις δύο βάσεις που έχει αποφασιστεί να δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια στη Β.Δ. Ελλάδα, στο πλαίσιο της δημιουργίας αντίστοιχων βάσεων σε αεροδρόμια της χώρας, όπου οι ανάγκες είναι αυξημένες.
    Όπως τόνισε ο Υπουργός και όπως είχε προαναγγελθεί από τον περασμένο Μάϊο, ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας είναι η βάση στο Άκτιο να καλύπτει την Ήπειρο και όλα τα Ιόνια Νησιά.
   Η βάση αυτή θα καλύπτει αρχικά και την Κέρκυρα, ωστόσο, ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας είναι να δημιουργηθεί μετά από μερικούς μήνες και εφόσον εξασφαλιστούν τα απαραίτητα εναέρια μέσα, βάση και στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.