20 Οκτ 2017

Έντονη κινητικότητα στην Άρτα ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου

- Σάββατο: Ράνια Αντωνοπούλου, για πολιτικές απασχόλησης και Κοινωνική Οικονομία στο πλαίσιο της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
- Κυριακή: Ευγενία Φωτονιάτα, για σχεδιασμό και υλοποίηση ΕΣΠΑ

- Συσκέψεις με Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης για τα ακτινίδια και με Γ.Γ. Υποδομών για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Νομό Άρτας

   Έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται στην Άρτα, όπως και στην υπόλοιπη Ήπειρο, ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ηπείρου, που διοργανώνεται από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια Ηπείρου στις 23 και 24 Οκτώβρη στα Ιωάννινα.
   Έτσι, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτώβρη στην Άρτα οι παρακάτω εκδηλώσεις:
   α. Το Σάββατο 21/10/2017 και ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πνευματικής Στέγης του Μ/Φ Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ», η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Πολιτικές απασχόλησης για νέους και μακροχρόνια ανέργους – Παραγωγική ανασυγκρότηση και κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία», με ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου.
   β. Την Κυριακή 22/10/2017 και ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πνευματικής Στέγης του Μ/Φ Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ», η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας το ΕΣΠΑ από άλλη σκοπιά», με ομιλήτρια την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ, τη "δική μας" Ευγενία Φωτονιάτα.
   Τις δύο εκδηλώσεις θα χαιρετίσουν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και ο Βουλευτής Ν. Άρτας, Βασίλης Τσίρκας.
   Επίσης, στην Άρτα βρέθηκε χθες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Νίκος Αντώνογλου, ο οποίος συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στην Π.Ε. Άρτας, μεταξύ των φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ακτινιδίου - ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί, έμποροι, ιδιοκτήτες συσκευστηρίων, υπηρεσιακοί παράγοντες - με θέμα την πορεία συλλογής, διακίνησης και εμπορίας του ακτινιδίου, ενός αγροτικού προίόντος, με ξεχωριστή δυναμική για την περιοχή μας, στην οποία συζητήθηκαν και υποβλήθηκαν προτάσεις για την ορθολογική διαχείριση του προϊόντος σε όλα τα στάδια.
   Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, το απόγευμα, ο Γ.Γ. Υποδομών, Γιώργος Δέδες θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην Π.Ε. Άρτας, με θέμα την πορεία των έργων και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Νομό Άρτας. Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου, με θέμα: «Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Νομού Άρτας»,στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και ο βουλευτής Άρτας, Βασίλης Τσίρκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.