12 Οκτ 2017

Κάποιος να πληροφορήσει τα κανάλια ότι η Θεσσαλία είναι περιφέρεια της Ελλάδας...

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων το ΔΝΤ, η Καταλονία, ο ξυλοδαρμός στο «Καραϊσκάκη»...
   Η Λάρισα πέφτει... πολύ μακριά για να έχουν ρεπορτάζ τα κανάλια για το 4ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.
   Εκτός, όμως απ' αυτό, που "βγάζει μάτι", υπήρξαν, όπως πάντα κι άλλες ειδήσεις, που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές:

Αλ. Τσίπρας: Η ανάπτυξη είτε θα είναι δίκαιη είτε δεν θα υπάρξει

Η ομιλία του πρωθυπουργού στο 4ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στη Λάρισα. (αναλυτικά)

Εκτός ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όλα τα ακίνητα έως 300.000 ευρώ

Όλες οι κατοικίες, κύριες ή δευτερεύουσες φυσικών προσώπων, με αξία κάτω των 300.000 ευρώ, δεν πρόκειται να τεθούν σε πλειστηριασμό. (αναλυτικά)

Εκτεθειμένη ξανά η ΝΔ: Ο Παπαουλάκης του «μαύρου» στην ΕΡΤ και το ασυμβίβαστο

Μείζον θέμα ηθικής και όχι μόνο τάξεως δημιουργεί η ομολογία της Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου ότι ο γνωστός για το μαύρο στην ΕΡΤ και τον σκανδαλώδη διαγωνισμό της DIGEA, Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, Νίκος Παπαουλάκης, είναι σύμβουλός της - «Προφανές το ασυμβίβαστο», σημείωναν την Τετάρτη πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής τονίζοντας ότι προβλέπεται πειθαρχική ευθύνη με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. (αναλυτικά)

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον Στ. Κοντονή το χυδαία ρατσιστικό δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ώρας»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης απέστειλε το χυδαία ρατσιστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ακροδεξιάς εφημερίδας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναφορά στον αντιρατσιστικό νόμο, «προκειμένου να πράξει τα δέοντα» - ΣΥΡΙΖΑ: Απάνθρωπο και νομικά κολάσιμο το πρωτοσέλιδο. (αναλυτικά)

Πληρωμές 894,2 εκατ ευρώ ως τον Αύγουστο για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου, επιστροφές φόρων και εκκρεμείς συντάξεις

Τον Σεπτέμβριο σημειώθηκε επιτάχυνση της εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί ως προϋπόθεση για την αποδέσμευση ως το τέλος Οκτωβρίου της υποδόσης των 800 εκατ ευρώ που προβλέπει το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής. (αναλυτικά)

Πώς θα μετατραπούν οι εργαζόμενοι με «μπλοκάκι» σε μισθωτούς

Επιδότηση μέχρι 350 ευρώ το μήνα ανά εργαζόμενο προβλέπει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που δημοσιεύτηκε χθες σε ΦΕΚ για την ενίσχυση της απασχόλησης, η οποία θα δίνεται στις επιχειρήσεις και τους εργοδότες που θα δεχτούν να μετατρέψουν τους εργαζόμενους με «μπλοκάκι» σε μισθωτούς. (αναλυτικά)

Καμία αύξηση στα τιμολόγια ρεύματος, εκπτώσεις έως 80% για τους φτωχούς

Δεν θα γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος, ενώ θα υπάρξουν εκπτώσεις έως 80 % για τους φτωχούς δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), με δικλείδες ασφαλείας, όπως η περιουσιακή κατάσταση για να προλαμβάνονται κρούσματα κατάχρησης των επιδοτούμενων τιμολογίων. (αναλυτικά)

Ρύθμιση «ανάσα»: Ασφαλιστική αναγνώριση πέντε μηνών για εργαζόμενους σε επίσχεση

Ο Τάσος Πετρόπουλος ανέφερε ότι ήδη έχει υπογράψει την σχετική υπουργική απόφαση, η οποία όπως είπε θα διευκολύνει χιλιάδες εργαζόμενους. (αναλυτικά)

ΟΑΕΔ: Εργολάβοι καθαριότητας τέλος, απευθείας σύμβαση με 478 εργαζόμενους

Αύξηση 14% στο προσωπικό καθαριότητας, αντίστοιχη αύξηση στο χρόνο καθαρισμού και μείωση της δαπάνης σχεδόν στο μισό, θα είναι το αποτέλεσμα της απόφασης του ΟΑΕΔ να κάνει απευθείας συμβάσεις με τους εργαζόμενους σταματώντας τη συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπως είπε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. (αναλυτικά)

Μέτρα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάρτες, ώστε να αποφευχθούν οι ουρές

Σε μέτρα για να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών, που πρέπει να αντικαταστήσουν έως τα τέλη του μήνα τις περίπου 300 χιλιάδες παλιές τους χάρτινες κάρτες, με νέες ηλεκτρονικές, προχωρούν άμεσα οι συγκοινωνιακοί φορείς με εντολή του υπουργού Yποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. (αναλυτικά)

Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις για τους πρωτοετείς φοιτητές

Ξεκινά τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 η δράση «εύρυ-where» που αφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους δικαιούχους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018. (αναλυτικά)

«Ξεκλειδώνουν» επενδύσεις που φτάνουν τα 80 εκατ. ευρώ

"Ξεκλειδώνουν" επενδύσεις που φτάνουν τα 80 εκατ. ευρώ με νέες νομοθετικές παρεμβάσεις που προωθεί το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. (αναλυτικά)

«Δεν θα φτιαχτούν νέα hotspot στα νησιά»: Aπάντηση του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής στη ΝΔ

«Η απόφαση που αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν είναι απόφαση. Είναι πρόσκληση δήλωσης των δαπανών για την κατασκευή των hot-spot που έχουν γίνει το 2015 κι έχουν ολοκληρωθεί. Πρόσκληση, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα εκταμίευσης που ορίζει η ΕΕ, προκειμένου οι σχετικές δαπάνες να καλυφθούν από την κοινοτική χρηματοδότηση (...) Όχι για την κατασκευή νέων χώρων, αλλά για την πληρωμή αυτών που κατασκευάστηκαν και έκτοτε λειτουργούν, όπως όφειλε να γνωρίζει». (αναλυτικά)

«Όσοι συλλαμβάνονται δεν θα πατούν ξανά στο γήπεδο» 

Στη σύλληψη ενός εκ των πρωταγωνιστών του ξυλοδαρμού του οπαδού του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» προχώρησε η αστυνομία. Η υπόθεση πήγε άμεσα στον εισαγγελέα, ενώ και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε πως οι υπεύθυνοι θα ταυτοποιηθούν. (αναλυτικά)

«Θα προχωρήσει η δημιουργία πάρκου» στο πρώην ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος»

Για τον λαό της Θεσσαλονίκης και για την κυβέρνηση είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσει η δημιουργία του πάρκου στο πρώην ορφανοτροφείο "Μέγας Αλέξανδρος" και θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, του οποίου η συνεισφορά είναι πολύ σημαντική, αναφέρουν πηγές του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. (αναλυτικά)

Ο «Βήμα FM» γράφει ιστορία!

Η ΕΤΕΡ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «η σημερινή μέρα, Τετάρτη 11η Οκτωβρίου 2017, θα περάσει στην ιστορία της ελληνικής ραδιοφωνίας ως "η ημέρα που ο Ευάγγελος Μαρινάκης έκλεισε τον ραδιοσταθμό Βήμα FM", αφού σήμερα κόπηκε η παροχή ρεύματος του πομπού στον Υμηττό λόγω οφειλών, ακολουθώντας τις συμβουλές ανθρώπων άσχετων, όπως αποδεικνύεται, με το μέσο». (αναλυτικά)

«Ανενόχλητη η νεοναζιστική χρυσαυγίτικη συμμορία»

Την επίθεση σε κλιμάκιο αφισοκολλητών στον Πειραιά από ομάδα αγνώστων, καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ). (αναλυτικά)

Δωρεάν νομικές υπηρεσίες σε υπερχρεωμένους δανειολήπτες

Αυτό αναφέρει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομίας με τίτλο «'Ασκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της Επιμελητηριακής Νομοθεσίας και άλλες Διατάξεις», που κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9/10/2017 στη Βουλή. (αναλυτικά)

Κατάσχεση λογαριασμών Μπόμπολα και μετόχων του πρακτορείου διανομής Τύπου «Ευρώπη»

Την κατάσχεση λογαριασμών πέντε φυσικών προσώπων, μελών του Δ.Σ του πρακτορείου διανομής Τύπου «Ευρώπη», διέταξε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το Documento. (αναλυτικά)

«12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη»: Με επίκεντρο το ιστορικό κτίριο του ΕΑΤ-ΕΣΑ οι φετινές εκδηλώσεις

Κορυφώνονται, ενόψει της επετείου, οι εκδηλώσεις «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη» που πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη με επίκεντρο, φέτος, το εμβληματικό για την ιστορία της Αθήνας, ιστορικό κτίριο του πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.