6 Οκτ 2017

Μεγάλη επιτυχία για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και τον Αρτινό καθηγητή Λάμπρο Μιχάλη

Η πρώτη Πανελλήνια σε δημόσιο νοσοκομείο επέμβαση διαδερμικής επιδιόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας (ΜitraClip)

   Έγραφα πριν (δείτε εδώ), για τον "άριστο" ιατρό, υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., που τέθηκε σε αργία από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα στα Γιάννενα για κάτι... περίεργες συνταγογραφήσεις.
   Όμως, ευτυχώς, υπάρχουν και οι πραγματικοί άριστοι, χωρίς εισαγωγικά, που λαμπρύνουν τον χώρο της ιατρικής και αποτελούν πραγματικά κόσμημα της δημόσιας υγείας. Ένας από αυτούς είναι αναμφισβήτητα, ο "δικός μας", ο Αρτινός καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Λάμπρος Μιχάλης, που διακρίθηκε, επιτυγχάνοντας ακόμα μια πρωτιά.
   Όπως διαβάζω, στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου:
   "Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους πολίτες της περιοχής ότι στο νοσοκομείο μας, μετά από μια μακρά εμπειρία επεμβάσεων διαδερμικής αντικατάστασης αορτικών βαλβίδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η πρώτη Πανελλήνια σε δημόσιο νοσοκομείο επέμβαση διαδερμικής επιδιόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας (ΜitraClip).
   Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή Καρδιολογίας κ. Λάμπρο Μιχάλη, Διευθυντή της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, και τους Καρδιολόγους κ. Λ. Λάκκα και Δ. Νίκα, με τη συνεργασία της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου μας.
   Το Νοσοκομείο μας διαθέτει το μόνο πιστοποιημένο Κέντρο για επιδιόρθωση βαλβιδοπαθήσεων στη Βορειοδυτική Ελλάδα.
   Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων συνεχίζει τη σταθερή του πορεία προς την πρωτοπορία και την καινοτομία, ενσωματώνοντας νέες τεχνικές και θεραπείες, αναβαθμίζοντας τις ήδη υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Ηπείρου και ολόκληρης της ΒΔ Ελλάδας.
   Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζοντας την ικανοποίησή της συγχαίρει και δημοσίως τον καθηγητή κ. Λ. Μιχάλη, τους ιατρούς κ. Λ. Λάκκα και Δ. Νίκα την Καρδιοχειρουργική Κλινική και όλους τους συμμετέχοντες στην πρώτη αυτή επιτυχημένη επεμβατική πράξη. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.