16 Οκτ 2017

Παραδίδεται στο κοινό το παραλιακό μέτωπο του Παλαιού Φαλήρου

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός


   Παραδίδεται αύριο προς χρήση στο κοινό, το πρώτο τμήμα από τις παραλίες του Σαρωνικού Κόλπου, οι οποίες επλήγησαν από το περιστατικό της βύθισης του δεξαμενοπλοίου «Αγία Ζώνη 2». Πρόκειται για τις ακτές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο καθαρισμός των οποίων ολοκληρώθηκε.
   Ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης και στελέχη του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. θα επισκεφτούν αύριο στις 10.00 πμ, με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, τις ακτές, στην περιοχή του Φλοίσβου.
   Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Δημαρχείο, όπου ο Δήμαρχος, Διονύσης Χατζηδάκης, και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της εταιρίας που έχει αναλάβει την απορρύπανση του Σαρωνικού Κόλπου θα υπογράψουν Πρωτόκολλο Επιθεώρησης Ολοκλήρωσης Καθαρισμού και Παράδοσης των Ακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.