17 Οκτ 2017

Καταγγελία Πολάκη: «Έφαγαν» 3,5 εκατ. από αντικαρκινικό έρανο - VIDEO

- Δόθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ  1,5 εκατ. για διαφήμιση και 2 εκατ. για Εθνικό Αρχείο Νεοπλασιών ("άμα το βρείτε πουθενά, γράψτε μου και μένα πού")!!!
- Αδιάθετα 2,92 εκατ. από τον έρανο, που τώρα ο Πολάκης διανέμει σε 3 αντικαρκινικά νοσοκομεια της χώρας για αγορά σύγχρονου εξειδικευμένου εξοπλισμού

   Όπως αποκαλύπτει ο αναπληρωτής Υπουργός, Παύλος Πολάκης, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ, μια απίστευτη ιστορία αδιαφάνειας και "εξυπηρετήσεων προς ημετέρους" έρχεται στο φως.
   Συγκεκριμένα, από τον τελευταίο αντικαρκινικό έρανο που έκανε το 2008 το υπουργείο Υγείας, επί Αβραμόπουλου, συγκεντρώθηκαν περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.
   Από εκείνα, τα 3,5 εκατ. πήγαν για διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης, μέσω του περίφημου ΚΕΕΛΠΝΟ και στη "δημιουργία" ενός ανύπαρκτου φορέα!
   Όπως ανάφερε ο κ. Πολάκης, από το έρανο εκείνο συγκεντρώθηκαν 6,5 εκατομμύρια, από τα οποία το 1,5 εκατ. ευρώ δόθηκε, μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, για διαφήμιση σε μέσα ενημέρωσης και άλλα 2 δόθηκαν για κάποιο "Εθνικό Αρχείο Νεοπλασιών", το οποίο είναι ανύπαρκτο!
   Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook:

   "Το 2008 έγινε ο τελευταίος αντικαρκινικός έρανος. Μαζεύτηκαν 6,5 εκατομμύρια ευρώ σχεδόν. Τα 3,5 εκατομμύρια, με απόφαση του τότε υπουργού υγείας Αβραμόπουλου, δόθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ!!! ως εξής: 1,5 εκατομμύριο για το πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου (δηλαδή διαφημιστική δαπάνη σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ ). Και 2 εκατ. για να φτιαχτεί Εθνικό Αρχείο Νεοπλασιών (άμα το βρείτε πουθενά, γράψτε μου και μένα πού)!!!! 
ΦΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!!"

   Ο Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε επίσης ότι από εκείνο τον έρανο έμειναν αδιάθετα 2,92 εκατ. ευρώ, τα οποία, με απόφασή του, διανέμονται σε 3 αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας. 1,5 εκατομμύρια ευρώ στο "Άγιος Σάββας" 600.000 ευρώ στο "Μεταξάς" στον Πειραιά και 820.000 ευρώ στο "Θεαγένειο" στη Θεσσαλονίκη, για αγορά σύγχρονου εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.