21 Σεπ 2017

Νέα γκάφα ο Μητσοτάκης! Κατέθεσε έγγραφο κατά του Κουρουμπλή που...επιβεβαίωνε τον Κουρουμπλή! - VIDEO

- Μπούμερανγκ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το έγγραφο της EMSA
- Εκεί στα Χάρβαρντ, δεν μαθαίνουν Αγγλικά;
Να μην παραπονιέται, που είναι για γέλια!

   Κατά την αγόρευση του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή, γέλασε μια κυρία, μάλλον γιατί κατάλαβε την γκάφα που έκανε, με τον Μητσοτάκη να εκνευρίζεται και να της λέει "Γιατί γελάτε κυρία μου; Αν δεν μπορείτε, να περάσετε έξω"!
   Αλλά, πώς να μην γελάσει κανείς, όταν συνειδητοποιεί ότι το "καλύτερο βιογραφικό της χώρας", ο "άριστος" σπουδαγμένος στις Αμερικές, δεν ξέρει να διαβάσει ούτε Αγγλικά;
   Κραδαίνοντας το έγγραφο της EMSA (European Maritime Safety Agency), ο πρόεδρος της ΝΔ έλεγε ότι το αίτημα στην EMSA, για να συνδράμει υποβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, και κατέθεσε σχετικό έγγραφο.
   Μάταια ο Παναγιώτης Κουρουμπλής του έλεγε ότι το πλοίο ήταν σε αποστολή. Φανερά εκνευρισμένος (να ήταν τα δημοσκοπικά ευρήματα, ο αναβρασμός μέσα στη ΝΔ, για τα όσα εξωφρενικά ξεστόμισε στη ΔΕΘ, ποιος να ξέρει...) επαναλάμβανε με ένταση: "Λέτε ότι η EMSA ψεύδεται;" Και με βαρύγδουπο τρόπο κατέθεσε το Δελτίο Τύπου της EMSA στα πρακτικά της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής. Και λίγο αργότερα, μετά το τέλος της συζήτησης, το δημοσιοποίησε με περισσή υπερηφάνεια.


   Και τότε, αποκαλύφθηκε σε όλους η μεγαλειώδης γκάφα, τέτοιου διαμετρήματος, που μόνο ένας Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να διαπράξει: Το έγγραφο επιβεβαίωνε περίτρανα τον Κουρουμπλή και εξέθετε ανεπανόρθωτα τον Μητσοτάκη. Δήλωνε ξεκάθαρα ότι όντως το πλοίο της EMSA βρισκόταν σε εμπορική αποστολή, όπως ακριβώς, δηλαδή, έλεγε ο Κουρουμπλής, και «μέσα σε λίγες ώρες, κατά την διάρκεια της νύχτας, το πλοίο διέκοψε την εμπορική του δραστηριότητα».
   Την επόμενη φορά, ας κάνει τον κόπο να διαβάζει αυτά που κραδαίνει, αλλιώς, ας μην παραπονιέται, για το ότι είναι πραγματικά για γέλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.