13 Σεπ 2017

Η πορεία των επενδύσεων στο επίκεντρο της Task Force υπό τον Αλέξη Τσίπρα

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πορεία της επένδυσης της Total, στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας, καθώς και η πορεία της επένδυσης της Ferrovie στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

   Η προώθηση των επενδύσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Task Force υπό τον πρωθυπουργό. Σε αυτή συμμετείχαν ο Αντιπροέδρος της Κυβέρνησης Γ.Δραγασάκης, καθώς και οι Δ.Παπαμητρίου, Ευ.Τσακαλώτος, Αλ.Φλαμπουράρης, Δ.Τζανακόπουλος, Αλ.Χαρίτσης, Γ.Χουλιαράκης, Στ.Πιτσιόρλας, Δ.Λιάκος, Γ. Σταθάκης και Χρ. Σπίρτζης. 
   Επιπλέον στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν: Η πορεία της επένδυσης της Total στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας, μετά και τις χθεσινές θετικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η πορεία της επένδυσης της Ferrovie στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, με την προγραμματισμένη για αύριο υπογραφή της Σύμβασης στην Κέρκυρα, εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα και η επέκταση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και αποφεύγεται ο κίνδυνος επιστροφών κρατικών ενισχύσεων ύψους 692 εκ. ευρώ.
   Τέλος, συζητήθηκε η πορεία των διαβουλεύσεων με τους εργαζόμενους και την Eldorado Gold, καθώς επίσης και η πορεία των διοικητικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.