22 Σεπ 2017

Τα σταφύλια της οργής ένωσαν Αφρικανούς και ντόπιους στη Σκουληκαριά Άρτας

Πρόγραμμα που στοχεύει στην ενδυνάμωση των δομών μικρών Κοινοτήτων και στην κινητοποίηση των μελών τους

   Τα... σταφύλια της οργής (Grapes of wrath) έφεραν στην Σκουληκαριά της Άρτας, μέλη Αφρικανικών κοινοτήτων από διάφορες χώρες του κόσμου.
   Το "Grapes of wrath" είναι πρόγραμμα, που στοχεύει στην ενδυνάμωση των μικρών κοινοτήτων και την βιωματική μάθηση.
   Το έργο υλοποιείται από 6 εταίρους, που προέρχονται από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Σενεγάλη, τη Γκάνα, την Κένυα και τις ΗΠΑ.
   Μία από τις δράσεις του προγράμματος φιλοξενήθηκε στη Σκουληκαριά, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, από την Inter Alia και με υπεύθυνους οργάνωσης τον "δικό" μας Νίκο Παπακώστα και την Boyka Boneva.
   Η διοργάνωση, κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων -και όχι μόνο- ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη, καθώς ντόπιοι και ξένοι έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά και αντάλλαξαν εμπειρίες.
   Ιδιαίτερα οι ξένοι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να γευτούν τα ποιοτικά προϊόντα της περιοχής, να ζήσουν τους καθημερινούς ρυθμούς ενός μικρού ορεινού χωριού της Ελλάδας και, φυσικά, να απολαύσουν τη γενναιοδωρία της Ηπειρώτικης φιλοξενίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.