22 Σεπ 2017

Με τους «άριστους» θα μείνει

- Έχει στο πλευρό του έναν “καθηγητή” της απάτης
- Και αν με ρωτήσεις τι σε νοιάζει εσένα, θα σου πω...


   “Όταν σε βρίζουν οι συνδικαλιστές του κόμματός σου, μάλλον κάτι καλό κάνεις” ήταν ένα από τα πλέον ευρηματικά σχόλια που ακούστηκε, στο πλαίσιο της προσπάθειας να απαξιωθούν όσα στελέχη της Ν.Δ. τόλμησαν να αμφισβητήσουν το νεοφιλελεύθερο μανιφέστο του αρχηγού, όπως αυτό παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ.
   Κάτι καλό κάνει λοιπόν ο πρόεδρος, όταν απαξιώνει με ωμό τρόπο το δημόσιο σχολείο και ξεσηκώνει τους δασκάλους της ΔΑΚΕ. Κάτι καλό κάνει ο αρχηγός, όταν ξηλώνει κάθε τρεις και λίγο εκλεγμένους ΟΝΝΕΔίτες και ΔΑΠίτες και όταν προαναγγέλλει την απαγόρευση της συμμετοχής της παράταξης στις φοιτητικές εκλογές, ξεσηκώνοντας σάλο στο εσωτερικό της νεολαίας του κόμματος. Κάτι καλό μάλλον κάνει ο θείος της ανιψιάς, που μανατζάρει μια ιδιωτική εταιρεία, που έρχεται να κόψει το μεροκάματο σε έναν παραδοσιακά φιλικό στην Ν.Δ. κλάδο, όπως οι αυτοκινητιστές, που ανεβαίνουν στα κάγκελα.
   Τι να τους κάνει, αλήθεια, η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τέτοιους συνδικαλιστές; Τι να τους κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους δασκάλους της ΔΑΚΕ, τους φοιτητές και τους ταξιτζήδες, όταν διαθέτει πιστούς και “άριστους” συνδικαλιστές, που ξέρουν να χειροκροτούν τον αρχηγό, ακόμα και όταν υπόσχεται την άνευ όρου παράδοση της κοινωνίας στις ορέξεις του κεφαλαίου και της αγοράς. Τι να τους κάνει τέτοιους συνδικαλιστές η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ., όταν έχει στη διάθεσή της πρόσωπα, όπως το μεγαλοστέλεχος της ΔΑΚΕ, που τυγχάνει και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έκανε καριέρα στον Δήμο Αθηναίων, με τη χρήση ενός ανύπαρκτου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Αλήθεια, τι να τους κάνει τους δασκάλους ο αρχηγός, όταν έχει στο πλευρό του έναν “καθηγητή” της απάτης, που πριν από λίγες ημέρες καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με ενός έτους φυλάκιση για «χρήση υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης». Με τέτοιους συνδικαλιστές, σαν τον “άριστο” με το ανύπαρκτο μεταπτυχιακό, θα μείνει στο τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν συνεχίσει να ξηλώνει νεολαίους, να αποκόβεται από φίλια συνδικάτα και να απειλεί με εργασιακό εξοστρακισμό όσους νεοδημοκράτες έχουν την ατυχία να εργάζονται στο Δημόσιο.

   ΥΓ.: Και αν με ρωτήσεις τι σε νοιάζει εσένα τι θα γίνει με τους συνδικαλιστές της Ν.Δ., θα σου απαντήσω πως ο εκλεκτός του αρχηγού της Ν.Δ., με το ανύπαρκτο μεταπτυχιακό, έχει το θράσος να με τρέχει στα δικαστήρια ζητώντας 100.000 ευρώ, επειδή με ρεπορτάζ αποκάλυψα την απάτη, για την οποία άλλο δικαστήριο τον καταδίκασε.

γράφει ο Πέτρος Κατσάκος ΣΤΑ ΨΙΛΑ στην Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.