9 Αυγ 2017

Όταν το "άριστο" μεγαλοστέλεχος της ΝΔ δεν παίρνει «άριστα» στην προπαγάνδα - VIDEO

- Δείτε τον στο video να ξεστομίζει "βατράχια", αφήνοντας άναυδους πάνελ και τηλεθεατές
- Τρύφων Αλεξιάδης: «Αυτά να βγαίνετε να λέτε για να καταλαβαίνει ο κόσμος τη διαφορά»

   Στο πάνελ της εκπομπής «Καλοκαιρινή Ενημέρωση» συμμετείχε σήμερα ο αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές της ΕΡΤ Βαγγέλη Παπαδημητρίου και Θάνο Σιαφάκα, αλλά και τους τηλεθεατές.
   Η αρχή έγινε όταν ο προωθούμενος «άριστος» και σημαίνον στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέδειξε ότι δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ συμβασιούχων και μετακλητών, την ίδια στιγμή μάλιστα που προσπαθούσε να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι έχει επαναπροσλάβει δημοσίους υπαλλήλους με πλαστά πτυχία κι έκανε προαναγγελίες ότι όλοι αυτοί θα φύγουν όταν έρθει και πάλι στα πράγματα η ΝΔ.
   «Έχουμε πει ότι όλοι οι υπάλληλοι με τα πλαστά πτυχία που ξαναγύρισαν επί ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης κι όλοι οι μετακλητοί θα φύγουν», είπε ο Ν. Ρωμανός, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν με απορία αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο και πόσοι είναι. Με αμηχανία και μην έχοντας τι να απαντήσει ο Ν. Ρωμανός είπε γενικά κι αόριστα ότι είναι… μερικές χιλιάδες. «Υπήρχαν περιπτώσεις, τους οποίους εμείς είχαμε διώξει με δικαστικές αποφάσεις και οι οποίοι ξαναγύρισαν» συμπλήρωσε.
   Η κουβέντα έγινε όμως ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, όταν έφτασε στην ΕΡΤ κι ο αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ ρωτήθηκε για το μαύρο που έριξε το κόμμα του τον Ιούνιο του 2013.
   Αρχικά αναρωτήθηκε τι να πει... Λογικό! Τι να πει κανείς όταν ο πρώην πρωθυπουργός του έχει κλείσει τη δημόσια τηλεόραση μιας δημοκρατικής κατά τα άλλα χώρας.
   Όταν ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, που συμμετείχε στο πάνελ τον ρώτησε, όμως αν κακώς έκλεισε η ΝΔ την ΕΡΤ, ο αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κάτι έπρεπε να πει και βρήκε να πει το εξής απίστευτο: «Την ΕΡΤ δεν την κλείσαμε. Ουσιαστικά την μειώσαμε. Φτιάξαμε μια μικρότερη δομή κρατικής τηλεόρασης», είπε λοιπόν ο Νίκος Ρωμανός με τους δημοσιογράφους να κοιτιούνται μεταξύ τους με απορία.
   Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου πήρε τότε τον λόγο και του ζήτησε να το επαναλάβει αυτό, σχολιάζοντας ότι νομίζει ότι ζει μια... φαντασίωση! Αμετανόητος ο Νίκος Ρωμανός επανέλαβε λοιπόν ότι «η ΕΡΤ έκλεισε για ένα διάστημα μέχρι να ξανα-ανοίξει ένας νέος κρατικός φορέας». «Τι λέτε κύριε; Η ΕΡΤ έκλεισε για 2 ολόκληρα χρόνια κύριε! 2,500 χιλιάδες οικογένειες βρέθηκαν στον δρόμο κύριε», του υπενθύμισε τότε ο δημοσιογράφος με αγανάκτηση.
   «Η ΕΡΤ έκλεισε για ένα διάστημα μέχρι να φτιαχτεί ο καινούριος φορέας. Προσπάθειες εξυγίανσης είχαν γίνει ενώ ήταν ανοιχτή η ΕΡΤ και κανένας δεν συμμετείχε, με αποτέλεσμα όλες να αποβαίνουν άκαρπες και να υπάρξει ένα διάστημα που έπεσε μαύρο», επέμεινε όμως το γαλάζιο στέλεχος κατηγορώντας εμμέσως τους εργαζόμενους και σπεύδοντας να το μαζέψει.
   «Αυτά να βγαίνετε να λέτε για να καταλαβαίνει ο κόσμος τη διαφορά», παρατήρησε τότε ο συντονιστής του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης.

 Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.