2 Αυγ 2017

Σιγά, σας βλέπουν κύριε Μητσοτάκη - Η στημένη συνέντευξη και η αριστεία με το σκονάκι - VIDEO

- Αν το είχε κάνει ο Τσίπρας, θα ήταν πρώτη είδηση στη TV για μέρες. Τώρα, όσοι δεν έχουν internet, μόνο από τύχη η από στόμα σε στόμα θα μάθουν και αυτή τη ξεφτίλα της ΝΔ του Μητσοτάκη
- Ήταν ατύχημα ή του την είχε στημένη ο Πορτοσάλτε για χάρη του Γεωργιάδη;

   Την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε μια ζωντανή, εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε.
   Λίγο το άδειασμα από τον ανηψιό, Κώστα Μπακογιάννη, λίγο η περιοδεία του στην περιφέρεια που στιγματίστηκε από το φιάσκο της μη συνάντησης του με τους απολυμένους των Λιπασμάτων στην Καβάλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε μερικές δύσκολες μέρες. Έτσι, προφανώς αποφάσισε να βγει να τα πει για να εξισορροπήσει λίγο την κατάσταση. Και πού καλύτερα για να το κάνει, απ’ ό,τι στη θαλπωρή και την ασφάλεια ενός φιλικού Μέσου. Τόσο φιλικό μάλιστα, που ακόμα κι αν ο δημοσιογράφος ξεχνούσε να θέσει μια ερώτηση, θα του το υπενθύμιζε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ. Και το έκανε.
   Καθώς είχαν περάσει 35 λεπτά συνέντευξης, φαίνεται ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος "ξεχάστηκαν" ότι καταγράφονται και προβάλλονται από την κάμερα. Ξεχάστηκαν; Ή μήπως ο Πορτοσάλτε "ξέχασε" να ενημερώσει τον Μητσοτάκη, για την ύπαρξη της κάμερας;
   Προχθές, λοιπόν, δημοσιοποιήθηκε, από την ίδια τη Ν.Δ. (!!!), video, το οποίο δείχνει ότι η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού συμφερόντων Αλαφούζου ήταν στημένη.
   Στο 35:33 ο Κυρ. Μητσοτάκης, την ώρα που ολοκληρώνει μια απάντησή του, πασάρει ένα χαρτί στον δημοσιογράφο και του κάνει ένα διακριτικό νόημα. Ο δημοσιογράφος το διαβάζει και ο πρόεδρος της ΝΔ το παίρνει πίσω. Αμέσως μετά, ο δημοσιογράφος ρωτά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.
   Το σασπένς συνεχίζεται: Ο Κυρ. Μητσοτάκης ακούει προσηλωμένος το… αναπάντεχο και σκληρό ερώτημα που του θέτει ο δημοσιογράφος. «Χαίρομαι που με ρωτάτε γι’ αυτό και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε…», σχολιάζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, ξεκινώντας το δύσκολο έργο να απαντήσει στην… απρόσμενη ερώτηση που δέχτηκε από τον εκπρόσωπο της τέταρτης εξουσίας που εκ της αποστολής του αποσκοπούσε στο να στριμώξει και, τελικά, να ελέγξει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
   Η δημοσίευση του video, όπως αναφέρουν πληροφορίες, προκάλεσε την οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη, οργή που ξέσπασε στο πρόσωπο του πρόθυμου να βοηθήσει στον… αγώνα για τη νεοδημοκρατική παλινόρθωση, Άρη Πορτοσάλτε.
   Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη τηλεφώνησε νύχτα σε επιτελικό στέλεχος του ΣΚΑΪ και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε πως τον κατέγραφε η κάμερα την στιγμή της ραδιοφωνικής συνέντευξης με αποτέλεσμα τον πρωτοφανή εξευτελισμό, τόσο του ιδίου, όσο και του δημοσιογράφου.
   Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως με κάποιον τρόπο έπρεπε να μην έχει καταγραφεί η συγκεκριμένη στιγμή ή, τέλος πάντων, να σβηστεί το απόσπασμα. Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρεται να είπε: «Ο πρόεδρος δεν θέλει να τον δει μπροστά του» και το μήνυμα αυτό ζήτησε να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στον ιδιοκτήτη του σταθμού, Γιάννη Αλαφούζου.
   Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η κατάσταση στον ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα τεταμένη, ενώ ήδη από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας γίνεται λόγος για ανεπαρκές προσωπικό του ΣΚΑΪ (Ας μην ξεχνάμε πως έχει προηγηθεί η απόλυση Μπογδάνου για τις αθλιότητες σε βάρος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα), το οποίο «Μάλλον κάνει ζημιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τον βοηθά».
   Κάποιοι άλλοι λένε πάντως πως ο Άρης Πορτοσάλτε σκόπιμα δεν ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη παίζοντας έτσι το παιχνίδι του Άδωνι Γεωργιάδη, που, για τους δικούς του εσωκομματικούς λόγους, ήθελε να πληγεί, τελικά, η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιας και είναι γνωστό πως ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ καλοβλέπει τη θέση του προέδρου της ΝΔ και πριονίζει προσεκτικά την καρέκλα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
   Το δε γεγονός ότι η ίδια η ΝΔ «ανέβασε» το βίντεο της συνέντευξης στον λογαριασμό του κόμματος στο Youtube και έτσι, όλοι εμείς οι υπόλοιποι, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το επίμαχο σημείο, καλύτερα να μείνει ασχολίαστο.
   Παρακολουθήστε στο 35:33:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.