9 Αυγ 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Δυστυχώς για τη Ν.Δ. και ευτυχώς για την ελληνική κοινωνία, οι θιασώτες της κατεδάφισης της δημόσιας διοίκησης θα μείνουν με τις αναμνήσεις τους

Απάντηση σε ανακοίνωση της Ν.Δ.

   Αφού η αξιωματική αντιπολίτευση υιοθέτησε πλήρως εδώ και μήνες την στρατηγική της σιωπηρής υποκίνησης της αποχής από τη διαδικασία της αξιολόγησης, θυμήθηκε σήμερα με χαρά «την πολιτική που ανέπτυξε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης τον σημερινό Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».
   Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία, ο ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται τη χαρά της στην ανάμνηση των τυφλών απολύσεων, της καρατόμησης στελεχών της δημόσιας διοίκησης με υψηλά τυπικά προσόντα και των οριζόντιων πολιτικών απέναντι στο ανθρώπινο της δυναμικό, το οποίο αντιμετώπιζε ως δημοσιονομικό βάρος.
   Από πλευράς μας, διαβεβαιώνουμε τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και την ελληνική κοινωνία ότι η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ουδεμία ομοιότητα έχει με τις πρακτικές της υπουργίας Μητσοτάκη, καθώς αποσκοπεί στην αυτοβελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.
   Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία και ευτυχώς για την ελληνική κοινωνία, οι θιασώτες της κατεδάφισης της δημόσιας διοίκησης θα μείνουν με τις αναμνήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.