5 Αυγ 2017

Μπαράζ συσκέψεων υπό τον Αλέξη Τσίπρα για το επιχειρηματικό-αναπτυξιακό σκέλος τριών πολύ σημαντικών γεγονότων το Σεπτέμβρη και το Νοέμβρη

Επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα

   Σειρά συσκέψεων με υπουργούς και συνεργάτες του είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έχει κοινή σύσκεψη με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη, τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλο και υφυπουργό Οικονομίας Στ. Πιτσιόρλα.
   Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντικείμενο της σύσκεψης είναι το επιχειρηματικό-αναπτυξιακό σκέλος, για τρία πολύ σημαντικά γεγονότα το Σεπτέμβρη και το Νοέμβρη.
   Συγκεκριμένα, πρόκειται για:
   1. Την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.
   2. Την διεξαγωγή του Πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας στην Κέρκυρα στις 14 Σεπτεμβρίου. Στο συνέδριο αυτό θα παραστεί και ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει μάλιστα συνάντηση με τον Πάολο Τζεντιλόνι.
   3. Η Ευρωαραβική Διάσκεψη, που θα γίνει στις 9 και 10 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Η διάσκεψη οργανώνεται από ιδιωτικούς φορείς και την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Στην Διάσκεψη θα συμμετέχουν αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και funds από τον αραβικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.