12 Αυγ 2017

Ο Πολάκης «περιποιείται» τον ανεκδιήγητο Πατούλη για το "αντάρτικο"!

Με το σχόλιο ενός νοσοκομειακού γιατρού, διευθυντή ΕΣΥ

   Mε αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, Γιώργου Πατούλη για τις μεταρρυθμίσεις που ψηφίστηκαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, παραθέτει ένα κείμενο…
   Τι έλεγε ο κ. Πατούλης; 
   Μιλούσε για διωγμούς των γιατρών από την κυβέρνηση, για μετανάστευση του επιστημονικού προσωπικού, για κατάρρευση της δημόσιας υγείας… Άγνωστο αν στην κυβέρνηση απέδιδε και τις επτά πληγές του Φαραώ...
   Παράλληλα καλούσε (ο κ. Πατούλης!) σε αντίσταση όλο τον ιατρικό κόσμο της χώρας.
   Αυτά και άλλα πολλά έλεγε ο κ. Πατούλης και όπως είναι λογικό, δεν έμειναν αναπάντητα.
   Να τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης:


Αντί άλλης απάντησης στο "αντάρτικο"του ανεκδιήγητου ,παραθέτω ένα σχόλιο του συναδέλφου, Κωνσταντίνου Παλάσκα για το θέμα αυτό (νοσοκομειακού γιατρού, διευθυντή ΕΣΥ) μαζί με ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
“Όταν το θράσος δεν έχει όρια! Αλήθεια κ.Πατουλη όταν επι Αδωνι απολυοτανε συνάδελφοί σας με οικογένειες ,υποχρεώσεις κ.λ.π. που είσαστε; Όταν χιλιάδες νεαροί συνάδελφοί σας τραβαγανε για ξενιτιά λόγω παντελούς προκήρυξης νέων θέσεων παρα τις τεράστιες ελλείψεις που είσαστε;

Όταν μουσκευοντας τις μπλούζες μας σε βαρβαρα ξενύχτια στα Νοσοκομεία πληρωνομαστε κάθε 6( εξι) μηνες και μάλιστα πετσοκομμένες που ησουνα; Όταν κάθε άνεργος ,ανασφαλιστος ερχόμενος στα Δημοσια Νοσοκομεία πλήρωνε και το παραμικρό εσύ που ησουνα; Όταν ….όταν….όταν…όταν….εσύ που ησουνα; Άκου ρε Πατουλη! ( το κύριος αν σας αποκαλουσα θα ηταν τιτλος τιμής για σας). Πολιτικά δεν ανήκω στο Σύριζα! Στη σύνταξη βγαίνω! Την ιεραρχια την έχω εξαντλήσει ! Δόξα τω θεω οι γιοι μου με τίμησαν και το διάβασμα τους δεν πήγε χαμένο! Λοιπον Άκου! Είσαι ο τελευταίος που δικαιούται ,ο τελευταιος που έχει το ηθικό ανάστημα να ομιλεί!

Άκου ρε! Εμείς τα παιδιά του αείμνηστου Γιώργου Γεννήματα που ορκιστήκαμε καποτε να προσφέρουμε στον Λαο μας ένα Δημόσιο Σύστημα ενα συστημα αντάξιο των θυσιών του , βρήκαμε στο προσωπο του Παύλου Πολακη εναν αντάξιο οραματιστή και πατριώτη ,της ιδιας κοπής!

Γι αυτό Άκου ρε! Είμαι 66 ( εξήντα εξι) ετων! Και για να μην καταρρευσει το σύστημα με τις μικρές δυνάμεις πραγματοποιώ το μήνα σε Τριτοβάθμιο Νοσοκομειο 8( οκτώ) εφημερίες μέσα! Γιατί; Δύσκολο να το καταλάβεις ,σε δικαιολογώ.! Μέλος του life – style είσαι!

Άκου ρε! Όσο και να χτυπηθείτε και συ και οι όμοιοι σου! Το σύστημα στήνεται ,Η Π.Φ.Υ.γίνεται πραγματικότητα ! Άκου ρε ! Θέσεις συνεχώς προκηρύσσονται; Και ενα μεγαλο ,! ΑΚΟΥ ΡΕ! Τα όνειρα της γενιας μου,τα όνειρα μας όταν ξεκινουσαμε σαν νέοι γιατροί την πορεία μας δεν καταρρεύσανε ! Ευτυχώς τα βλέπουμε να λαμβανουν σάρκα και οστά παλι!

Θα έφευγα με το παράπονο: πήγανε οι αγώνες μας χαμένοι! Κρίμα! Τώρα λέω! Άξιζαν τα ξενύχτια μας ,η προσφορά μας ,απο όποιο μετερίζι! Δεν ντρεπόμαστε να κοιτάξουμε κατάματα τον απλό ανώνυμο Έλληνα! Του λέμε ως γνωρίζοντες καλά τον χώρο! Υπομονή!!! Στήριξε με νύχια και με δόντια τον κ. Πολάκη ! Έρχονται όμορφες μέρες στο Ε.Σ.Υ.!!

Και ΑΚΟΥ ρε το τελευταίο: Μου προκαλείς αισθήματα όχι αντιπαλότητος, όχι εχθρότητος , όχι…όχι…οχι! Μόνον ΟΙΚΤΟΥ! Μέλος του club. ” η χαμένη τιμή της Ιατρικής μπλούζας “/..!! κ.Πολάκη !!!// λίγο αργκό ! Γράψτους! Άνωθεν , κάτωθεν ,οριζοντίως και καθέτως! Ανύπαρκτοι είναι! Ποσώς απασχολεί τον Ελληνικό λαό τα συμβαίνοντα στους Ιατρικούς Συλλόγους της Χώρας!”
 
 Κωνσταντίνος Παλάσκας γιατρός
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.