2 Αυγ 2017

Αύριο παραδίνονται, από τον Χρήστο Σπίρτζη, τα τελευταία 14 χιλιόμετρα της Ιόνιας

Σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που ενώνει τα Γιάννενα με την Αθήνα σε 3,5 ώρες


   Παραδίδεται αύριο, Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017μ στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, το τελευταίο βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα - Α/Κ Εγνατίας, Ιωάννινα).
   Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα, 14 περίπου χιλιομέτρων, με την παράδοση του οποίου η Ιόνια Οδός γίνεται, ένας ενιαίος, ολοκληρωμένος, σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που θα ενώνει Αθήνα - Ιωάννινα σε 3,5 ώρες.
   Το τμήμα Πέρδικα – Ιωάννινα θα έχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α., όπως το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου, 2 Ανισόπεδους Κόμβους, τη δίδυμη σήραγγα της Αμπελιάς, τη Γέφυρα του Κρυβοφού, 11 άνω και κάτω διαβάσεις, καθώς και 51 οχετούς.
    Με την παράδοση του τελευταίου τμήματος στην κυκλοφορία η διάρκεια της διαδρομής από Πέρδικα Ιωαννίνων στον κόμβο της πόλης με την Εγνατία Οδό μειώνεται στο μισό.
   Η εκδήλωση για την παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος θα γίνει στην είσοδο της σήραγγας Αμπελιάς στο ρεύμα προς Ιωάννινα, στις 1 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.