5 Ιουλ 2017

Διπλή Αρτινή εκπροσώπηση στο Διεθνές κολυμβητικό γεγονός “Oceanman-Greece”

Ελίνα Μάνθα και Φίλιππος Ψυλλιάς


   Στο πανέμορφο Οίτυλο της Λακωνικής Μάνης, διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα η διεθνής διοργάνωση κολύμβησης σε ανοικτή θάλασσα “Oceanman” με συμμετοχή αθλητών από 12 χώρες. Ο αγώνας αποτελεί μέρος της σειράς παγκόσμιων αγώνων Oceanman, που γίνονται σε Μεσόγειο, Ειρηνικό και Καραϊβική.
   Η Άρτα είχε εκπροσώπηση και μάλιστα από δύο διαφορετικά πόστα.
   Η 21χρονη Αρτινή κολυμβήτρια Ελίνα Μάνθα, που συμμετείχε στα 7,5 χλμ κολύμβησης, κατέλαβε την 5η θέση στην Γενική κατηγορία Γυναικών και τη 2η στην ηλικιακή κατηγορία 20-30 ετών. Με αυτή τη θέση εξασφάλισε τη συμμετοχή της Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Oceanman, που θα διεξαχθεί 15 Οκτωβρίου στο Βενιντόρμ της Ισπανίας.


   Η δεύτερη Αρτινή εκπροσώπηση, ήταν εκείνη του Φίλιππου Ψυλλιά, ενεργό και αναπόσπαστο μέλος της πολύπειρης ναυαγοσωστικής ομάδας Lifeguard-Hellas. Ο Φίλιππος, που σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης βρισκόταν σε ταχύπλοο σκάφος και επέβλεπε τις προσπάθειες των αθλητών, αποτελεί έναν από τους αφανείς ήρωες όλων των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων της χώρας!


   Οι δύο αθλητές μάλιστα, είναι πολύ καλοί φίλοι, έκαναν τα πρώτα τους κοινά βήματα στον υγρό στίβο στην πισίνα της Άρτας και σήμερα είναι συμφοιτητές στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.