4 Ιουλ 2017

Επαναλειτουργεί η οφθαλμολογική κλινική στο Νοσοκομείο Φιλιατών!

Διαψεύστηκαν, για ακόμη μια φορά, οι γνωστές Κασσάνδρες

   Με χαρά ενημερώνουμε τους Θεσπρωτούς συμπολίτες μας ότι με απόφαση (ΑΔΑ: ΨΠΖ8469ΗΔΜ-Ξ7Ο) του Υπουργείου Υγείας και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καλύπτεται εκ νέου η θέση του Οφθαλμίατρου στο Νοσοκομείο Φιλιατών, με πρόσληψη Επικουρικού Ιατρού για 3 χρόνια και την παροχή των ιατρικών του υπηρεσιών τις αμέσως επόμενες ημέρες.
   Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, δήλωσε για την εξέλιξη αυτή πως «ανταποκριθήκαμε άμεσα στην ανάγκη να ξανανοίξει η οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου και αποκαθίσταται έτσι το πρόβλημα που προέκυψε με την παραίτηση του προκατόχου ιατρού. Οι συμπολίτες μας, θα συνεχίσουν έτσι να εξυπηρετούν κανονικά τις ανάγκες τους για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Υγείας, κυρίως οι πιο αδύναμοι οικονομικά αλλά και εκείνοι της επαρχίας Φιλιατών που για πρακτικούς λόγους αδυνατούν να μετακινηθούν εκτός του Δήμου».
   Ο βουλευτής συνέχισε λέγοντας πως «Με την συνδρομή του Υπ. Υγείας διαψεύδουμε έμπρακτα τις Κασσάνδρες που έσπευσαν να μιλήσουν για καταστροφή στην υγεία στη Θεσπρωτία, ενώ για πολλά χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις, από νεοφιλελεύθερη εμμονή και αδιαφορία για το κοινωνικό κράτος, κρατούσαν την οφθαλμολογική κλινική κλειστή. Αντίθετα, εμείς, στο νέο οργανισμό που εγκρίνεται, περιλαμβάνουμε θέση μόνιμου οφθαλμίατρου, ενώ προχωράμε παράλληλα το σχεδιασμό για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της κλινικής του νοσοκομείου ώστε να καλύψει σταδιακά όλες τις ανάγκες των πολιτών» κατέληξε ο βουλευτής.
πηγή
   Σημείωση: Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί στα τέλη Μαΐου, όταν ο οφθαλμίατρος, που είχε προσληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, υπέβαλε την παραίτησή του, για να ιδιωτεύσει εκτός ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.