26 Ιουλ 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν είναι κατασκευασμένο θέμα, είναι κατασκευασμένο έργο

- Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ένα σημαντικό κομμάτι ενός μεγάλου έργου στρατηγικής σημασίας, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις τοπικές οικονομίες
- Tο έργο έχει ολοκληρωθεί και αυτό δεν είναι μια ψεύτικη είδηση, είναι μια πραγματική είδηση και για αυτό δεν θα τη δείτε στα μεγάλα MME

   Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, παρευρέθη σήμερα, μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, στην τελετή παράδοσης του οδικού τμήματος από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας μέχρι την παράκαμψη (Σελλάδες) Άρτας του αυτοκινητοδρόμου Ιόνια Οδός. Πρόκειται για ένα έργο 27 χιλιομέτρων κομβικής σημασίας, με την παράδοση του οποίου η Ιόνια Οδός γίνεται ένας ενιαίος αυτοκινητόδρομος συνολικού μήκους 182 χιλιομέτρων.
   Η Υπουργός, κατά την ειδική εκδήλωση για την παράδοση του τμήματος στην κυκλοφορία, δήλωσε μεταξύ άλλων:
    Βήμα – βήμα η χώρα ξαναχτίζεται. Είμαστε σε μέρες με θετικές ειδήσεις. Δεν έχει ολοκληρωθεί φυσικά, αλλά έχουμε λόγους με θάρρος να αντιμετωπίσουμε το άμεσο μέλλον, με αισιοδοξία και προοπτική εξόδου από την κρίση και από τα μνημόνια. Ο στόχος βεβαίως είναι αυτό να αποτυπωθεί και στην καθημερινότητα του πολίτη, πέραν από τους δείκτες της οικονομίας, οι οποίοι όπως ξέρετε πάνε καλά.
   Είχαμε την ευχάριστη είδηση από χθες της εξόδου της χώρας στις αγορές και σήμερα είμαστε εδώ, που για το νομό μας, για την Άρτα – θα μιλήσω ως Αρτινή - το έργο έχει ολοκληρωθεί και αυτό δεν είναι μια ψεύτικη είδηση, είναι μια πραγματική είδηση και για αυτό δεν θα τη δείτε και στα μεγάλα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Δεν είναι κατασκευασμένο θέμα, είναι κατασκευασμένο έργο. Αυτό δεν είναι μακέτα. Αυτό δεν απασχολεί πολύ, αισθάνομαι την ανάγκη να το σχολιάσω αυτό, θα μου επιτρέψετε, εξαιτίας όλης αυτής της χθεσινής απογύμνωσης στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, με την κατασκευή ειδήσεων, με την διασπορά ειδήσεων και την αναπαραγωγή της από δήθεν σοβαρά μέσα μαζικής επικοινωνίας.
   Αυτό για το μέχρι χθες. Από σήμερα λοιπόν πιο αισιόδοξοι και με δύναμη να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα προβλήματα της χώρας. Οι δυσκολίες δεν έφυγαν, είναι εδώ. Τα βήματα γίνονται. Βήμα βήμα και δυναμωμένοι θα βγούμε από την επιτροπεία, από τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης, που προκάλεσαν και κοινωνική κρίση βεβαίως.
   Σήμερα παραδίδεται στην κυκλοφορία ένα σημαντικό κομμάτι ενός μεγάλου έργου στρατηγικής σημασίας, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις τοπικές οικονομίες, θα ενισχύσει τον τουρισμό και θα ωφελήσει όλους τους έλληνες πολίτες.
   Με την ολοκλήρωση του έργου η κυβέρνηση υλοποιεί ένα χρόνιο αίτημα τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και όλων των ελλήνων πολιτών, βάζοντας τέλος στην τριτοκοσμική ταλαιπωρία που υφίσταντο για πολλά χρόνια ταξιδιώτες και επαγγελματίες.
   Πλέον οι οδηγοί θα μπορούν να διανύουν τη διαδρομή από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας έως και την παράκαμψη Άρτας, μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά. Το ταξίδι, πλέον, μέσω της Ιονίας Οδού είναι συντομότερο. Το ταξίδι, πλέον, μέσω της Ιονίας Οδού είναι ασφαλές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.