7 Ιουλ 2017

Εγκύκλιος Γεροβασίλη για άμεση συγκρότηση Πρωτοβάθμιων Πειθαρχικών Συμβουλίων

Η απρόσκοπτη λειτουργία τους είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απονομή της πειθαρχικής δικαιοσύνης και την αντιμετώπιση έκνομων φαινομένων στη δημόσια διοίκηση

   Με σημερινή νέα εγκύκλιο της, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και σε συνέχεια προηγούμενης σημειώνει:
   «Σε συνέχεια των με αριθμ. πρωτ.ΔΙΔΑΔ/Φ.69/82/οικ.28008/31.10.2016 (ΑΔΑ: Ω20Σ465ΦΘΕ-5ΩΥ) και ΔΙΔΑΔ/Φ.69/84/οικ. 31079/2.12.2016 (ΑΔΑ: Ψ7ΩΟ465ΦΘΕ-ΑΝΘ) εγκυκλίων της Υπηρεσίας μας, αναφορικά με τη συγκρότηση των πρωτοβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων, παρακαλούμε όποιες υπηρεσίες δεν έχουν προβεί στη συγκρότηση των οικείων πειθαρχικών συμβουλίων να προβούν άμεσα στην έκδοση των σχετικών αποφάσεων.
   Τονίζεται ότι τα πειθαρχικά συμβούλια αποτελούν τον βασικό πυλώνα εφαρμογής του πειθαρχικού δικαίου των δημοσίων υπαλλήλων και η απρόσκοπτη λειτουργία τους είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απονομή της πειθαρχικής δικαιοσύνης και την αντιμετώπιση έκνομων φαινομένων στη δημόσια διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.