9 Ιουν 2017

Τελικά, αυτή η αξιωματική αντιπολίτευση είναι για την κυβέρνηση «Too good to be true»

Βεβαίως, η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να είναι «αδιάβαστη», όπως και να το διαλαλεί. Όχι όμως και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα

   Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που «εχθές» επέπλητταν τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, αρμόδιο για την Ψηφιακή Ενιαία Αγορά, Άντρους Άνσιπ, για τα συγχαρητήρια του προς την ελληνική κυβέρνηση, σήμερα επιπλήττουν (!) τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, επειδή εκπροσωπεί τη χώρα μας στα διεθνή φόρα για θέματα της αρμοδιότητάς του.
   Κάποιος παρατηρητής του ελληνικού πολιτικού συστήματος θα μπορούσε να πει ότι αυτή η αξιωματική αντιπολίτευση είναι τελικά για την κυβέρνηση «Too good to be true» (πολύ καλή για να είναι αληθινή).
   Βεβαίως, η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να είναι «αδιάβαστη», όπως και να το διαλαλεί. Όχι όμως και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.
   Αποτελεί άγνοια ή διαστρέβλωση η απόκρυψη του γεγονότος πως ο Υπουργός βρίσκεται από εχθές στο Λουξεμβούργο, μετέχοντας σε Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε. για θέματα Τηλεπικοινωνιών;
   Αποτελεί άγνοια των υποχρεώσεων ενός Υπουργού ή ιδιότυπη προτίμηση ορισμένων να παραμείνει ο Νίκος Παππάς στη χώρα, αφήνοντας την Ελλάδα χωρίς εκπροσώπηση στα κέντρα όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για την Ψηφιακή Πολιτική και τις Τηλεπικοινωνίες;
   Αποτελεί άγνοια περί των θεμάτων διακυβέρνησης ή απλά άρνηση κάποιων να αποδεχθούν ότι η παρούσα κυβέρνηση διαβουλεύεται με τους εταίρους σε κάθε επίπεδο και για κάθε τομέα, σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ;
   Όσον αφορά το θέμα των ΕΛΤΑ, απάντηση καλύτερη από την ακόλουθη δεν θα μπορούσε να δοθεί: Η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να ορθώσει και πάλι τον Οργανισμό στα πόδια του. Και το κάνει είτε αποπληρώνοντας σταδιακά και σε προγραμματισμένο χρόνο τα «σπασμένα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησαν τα ΕΛΤΑ στην πλήρη απαξίωση, είτε εφαρμόζοντας ένα πολυδιάστατο πλάνο για την επιστροφή του Οργανισμού στην κανονικότητα.
   Η ΝΔ έχει τη θέση του απολογούμενου για όσα συνέβησαν στα ΕΛΤΑ, όχι του καταγγέλλοντα.
   Εμείς από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε να ξεβουλιάζουμε, όσα εσείς βουλιάξατε. Τόσο τη χώρα και την κοινωνία όσο και τους Οργανισμούς.

Η απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στη Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.