23 Ιουν 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Ο κ. Λοβέρδος ψεύδεται και παραπλανεί την κοινή γνώμη!

Για του λόγου το αληθές, δείτε το video

   Για ακόμα μια φορά ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέρθηκε σήμερα στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, εν απουσία της στη Βουλή, παραθέτοντας ψευδή γεγονότα, που παραπλανούν την κοινή γνώμη.
   Αυτή τη φορά ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, είχε υπαινιχθεί μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
   Παράλληλα, υπογράμμισε επανειλημμένως πως η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης είχε αρνηθεί πρόταση του κ. Λοβέρδου και του κόμματος που εκπροσωπεί, για λύση του προβλήματος στο θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα.
   Ο κ. Λοβέρδος ψεύδεται και στους δύο παραπάνω ισχυρισμούς. 
   Η κ. Γεροβασίλη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, στην απάντηση της στις 30/03/2017, ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να χαρτογραφήσει όλους τους συμβασιούχους σε όλα τα υπουργεία, που είναι κατακερματισμένοι, ώστε σταδιακά να δώσουμε οριστική λύση στις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που σήμερα αντιμετωπίζονται με συμβάσεις».
   Όσο αφορά τον δεύτερο ισχυρισμό του κ. Λοβέρδου, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης όχι μόνο δεν έχει αρνηθεί πρότασή του για το συγκεκριμένο θέμα αλλά αντίθετα έχει καλέσει το βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να καταθέσει τις προτάσεις του ως έγκριτος νομικός που είναι.
   Αδιάψευστος μάρτυρας όλων των παραπάνω αποτελούν τα πρακτικά της Βουλής ,καθώς και το βίντεο από τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στις 30/03/2017, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο και στους λογαριασμούς του κ. Λοβέρδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
   Καλούμε λοιπόν τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ανατρέχει στο αρχείο του πριν εξαπολύσει ανυπόστατες κατηγορίες που βασίζονται σε αναληθή ή διαστρεβλωμένα κατά το δοκούν γεγονότα.
   Σε κάθε περίπτωση, και όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, «η Βουλή είναι εδώ» και οι αρμόδιοι Υπουργοί είναι στη διάθεσή σας.
   Για του λόγου το αληθές, δείτε το video:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.