27 Ιουν 2017

Θέλει η ΝΔ να κρυφτεί και τα συμφέροντα δεν την αφήνουν!

Όλοι, πλέον, γνωρίζουν ότι οι λέξεις «ΝΔ» και «εργολάβοι» ταυτίζονται

   Μετά το 6ωρο "μαγείρεμα" που συνέβη στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με την ΔΑΚΕ να παλινδρομεί μεταξύ του "κατά" και του "υπέρ", για να καταλήξει στο "λευκό" και οδήγησε στην απόφαση, μια καθαρά πολιτική, για να μην πω μικροπολιτική απόφαση, για συνέχιση της απεργίας τουλάχιστον έως την Πέμπτη, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:
  Θέλει η ΝΔ να κρυφτεί και τα συμφέροντα δεν την αφήνουν!
   Ο κ. Μητσοτάκης, μέσω της ΔΑΚΕ, επενδύει πολιτικά στα σκουπίδια και επικροτεί τη μετατροπή της χώρας σε σκουπιδότοπο εν μέσω καύσωνα, αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία. Οι συνδικαλιστές της ΝΔ άλλαξαν στάση και ενώ ήταν «κατά» της απεργίας σήμερα ψήφισαν «λευκό», προκειμένου να μην ανασταλεί η κινητοποίηση των εργαζομένων.
   Η ΝΔ και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, ομολογούν με θράσος πως θέλουν ιδιώτες εργολάβους στην αποκομιδή των σκουπιδιών, ταυτιζόμενοι πλήρως με επιχειρηματικά συμφέροντα.
   Όλοι, πλέον, γνωρίζουν ότι οι λέξεις «ΝΔ» και «εργολάβοι» ταυτίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.