20 Ιουν 2017

Εντολή για δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα

- Φέρεται να εμφανίζει «αναντιστοιχίες» 30 εκατ. ευρώ
- Κάτι τέτοια συμβαίνουν και γίνεται όλο και επιτακτικότερη η απαίτηση: #παραιτηθειτε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

   Εντολή για τη δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, εξέδωσε ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.
   Η έρευνα των οικονομικών στοιχείων του επιχειρηματία διενεργείται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου πλούτου και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν εντοπιστεί «κενά» στις δηλώσεις του κ. Μπομπόλα. Ο επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζει «αναντιστοιχίες» σε διάφορα οικονομικά έτη που συνολικά εκτιμώνται στα 30 εκατ. ευρώ.
   Η αξιολόγηση, πάντως, της οικονομικής εικόνας του επιχειρηματία είναι σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί αναμένεται το ΚΕΦΟΜΕΠ να διαβιβάσει τα στοιχεία στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αξιολογήσει για κάθε περαιτέρω ποινική ενέργεια, αν δηλαδή θα απαγγείλει ή όχι κατηγορίες για την υπόθεση.
πηγή: ΑΜΠΕ
σημ. Τηλεβόα: Κάτι τέτοια συμβαίνουν και γίνεται όλο και επιτακτικότερη η απαίτηση: #παραιτηθειτε ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.